Sosyal Paylaşımları Kazanca Dönüştüren Uygulama: adMingle (Video) - Haberler - indir.com

Sosyal Paylaşımları Kazanca Dönüştüren Uygulama: adMingle (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların, markalara ait kampanyaları sosyal ağlardaki hesaplarında paylaşarak nakit para kazanmalarını hedefleyen adMingle, sosyal paylaşımları kazanca dönüştüren kişisel bir reklam ağı olarak karşımıza çıkıyor.

Diğer sosyal ağların aksine, ilgilenilen markalar hakkında paylaşım yapılmasını ve bu esnada harcanan zamanın gelir getirmesini sağlayan adMingle, her paylaşımın parasal bir karşılığı olması gerektiğini savunuyor.

adMingle

adMingle'nin mobil kullanıcılar için ücretsiz indirmeye sunduğu uygulamaları üzerinden kayıt işlemini tamamlayarak, hemen sosyal medya paylaşımlarından para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Beğendiğiniz marka, servis ya da bağış kampanyalarını WhatsApp, Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, Tumblr, Blogger ve Xing gibi sosyal ağlar üzerinden paylaşabilmesine imkan tanıyan adMingle mobil uygulaması sayesinde sosyal medya üzerinde yarattığınız etkileşim ve sağladığınız trafik ile hemen nakit para kazanmaya başlamanızı sağlıyor.

Yeni kampanyaları bildirim olarak haber veren uygulama ayrıca kampanyaları hareket halindeyken bile yönetebilmenize imkan tanıyor. Elde ettiğiniz gelirin banka hesabınıza yatırıan adMingle platformu şimdilik Türkiye dahil olmak üzere 14 ülkede hizmet veriyor.

Android veya iOS sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak kullanarak yaptığınız sosyal medya paylaşımlarından para kazanmanızı sağlayan adMingle uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




adMingle Tanıtım Videosu


PAYLAŞ