Sosyal Medya Ligi; Futbol Severleri Bir Araya Getiriyor! - Haberler - indir.com

Sosyal Medya Ligi; Futbol Severleri Bir Araya Getiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal Medya ligi, 2009 yılından bu yana futbol severleri bir araya getiren ve sporun birleştirici gücünü iletişim kurmak için kullanan sosyal bir platformdur. Ligi'n amacı ise; sosyal insanları fair play ruhuyla bir araya getirmek.

2009 yılında sosyal ağlar üzerinde dostane sohbetlerle başlayan Sosyal Medya Ligi'nde, sıradan bir halı saha maçından farklı olarak sosyal medyadaki dijital insanların buluşma ve sosyallaşmesi amaçlanıyor. Bu noktada platform kullanıcıları, maç saatinden çok önce buluşarak sektörel olayları kritik edebiliyor ve maç bitiminde de masa etrafında toplanarak maçın kritiğini yapabiliyorlar.

Sosyal Medya Ligi

Sosyal Medya Ligi katılımcılarının ortak özelliği ise sosyal medyada aktif olmaları ve etkileşimleriyle sağladıkları sinerji. Bu sinerji ile yıllar içerisinde farklı dostluklar gelişmiş ve toplumun farklı kademelerindeki insanların bir arada olması sağlanmış.

Sosyal medyayı aktif kullanan sporseverler, aktif olarak sosyal medya kullanan şirketler/ajanslar ve bilişim dünyasında bulunan bazı firmalar ile Sosyal Medya Ligi'ne katılarak, şampiyonluk kupasını elde etmek için mücadele de edebiliyorlar.

Sosyal Medya Ligi Fikstürü

Bu yıl 5. sezonu yapılacak olan ve indir.com'un da sponsorları arasında yer aldığı Sosyal Medya Ligi Programının Detayları ise şöyle;

31 Ekim 2014 Cuma günü ilk maçı yapılan Sosyal Medya Ligi tek maç üzerinden oynanacak. Her takım birbiriyle ikişer maç olacak şekilde puan maçına çıkacak ve ilk dört takım arasında yer almak için mücadele edecekler.

Katılımcı takım sayısı 5'nci sezon için 10 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek ve 12 hafta lig, 2 hafta final serisi ile toplamda 20 hafta sürecek. 5 Aralık 2014 Cuma günü 7'nci hafta maçları oynanacak olan Sosyal Medya Ligi, hava şartlarının elverişli olması halinde 6 Şubat 2015 Cuma günü final maçı ile tamamlanması öngörülmektedir.

Sosyal Medya Ligi maçları her cuma Etiler Natural Park Spor Tesisleri'nde oynanacaktır. Her Sosyal Medya Ligi haftasında 4 maç oynanacak olup 2 maç 21:00 - 22:00 arasında ve diğer 2 maç ise 22:00 - 23:00 arasında yapılacaktır.





PAYLAŞ