Sosyal Medya Hesaplarında İstenmeyen Yorumlardan Kurtulun - Haberler - indir.com

Sosyal Medya Hesaplarında İstenmeyen Yorumlardan Kurtulun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 09:50:36
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

İnternetin her geçen gün daha da aktifleşmesinin üzerine sosyal medya hesaplarında da artış gerçekleşti. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve her geçen gün sosyal medya kullanan takipçi sayısı da arttı. Facebook, Whatsap, SnapChat gibi sosyal medya hesaplarında ne kadar çok takipçi olursa o kadar iyidir. Ancak sosyal medya hesaplarının herkese açık olması kullanıcıların istemediği yorumlarla da karşı karşıya kalmasını sağlıyor. Siz de sosyal medya üzerinde istenmeyen yorumları engellemek için ne yapacağınızı bilmiyorsanız, yazımızı okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Comment Cleaners Uygulaması

Son zamanlarda internet ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal paylaşım sitelerinin kullanışlılık oranı artmış bulunmaktadır. Sosyal medya hesapları üzerinde yapılan paylaşımlar dünya üzerinde insanları birbirine bağlasa da bazen istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir. Sosyal medya alanlarındaki istenmeyen yorumlara engel olmak için sosyal platformlar çözümler üretmektedir. İstenmeyen yorumları silebilmek için geliştirilen uygulama programları bulunmaktadır. Bu uygulama programları içinde yeni olan Comment Cleaners bu soruna çözüm üretecektir. Comment Cleaners Yoghurt Network tarafından geliştirilerek piyasaya tanıtıldı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan gönderilerin altına yorum olarak 'Takipe takip geri takip' gibi yersiz reklam ve gereksiz yer kaplayan, bıkkınlık seviyesine ulaştıran mesajlar bu uygulama ile silinecektir.

Takipe Takip Geri Takip Bildirilerini Silen Uygulama

Spam ve trol yorumlardan sıkılan sosyal medya kullanıcılarının çok seveceği uygulama olan comment Claners ilerleyen dönemlerde de pek çok istenmeyen mesajı engelleyecektir. Genellikle yüksek takipçi sayısı olup da takipçileri arasında kendi takipçi sayısını artırmak isteyen kullanıcılar Comment Cleaners saçma yorumları görmenizi engelleyecektir.  Facebook, twitter gibi en çok kullanılan sosyal medya hesapları üzerinde takipçi artırımı için yapılan yorumlara Comment Cleaners bu dersinize çözüm olacaktır. Genellikle şirketler gibi takipçisi yüksek platformlar arasında istenmeyen yorumlar, küfürler, reklam yapanlar gidi kullanıcıları engelliyor.

Comment Cleaners Ücreti

Facebook ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarına belirli ücret karşılığında sunulan Comment Cleaners'ın ücreti tam olarak bilinmemektedir. İlerleyen günlerde hem kurumsal firmalar hem de bireysel hesaplar tarafından çokça kullanılacağa benzemektedir.





PAYLAŞ