Sorulan 50 Soru ile, Apple ve Google'ın Dijital Asistanları Karşı Karşıya! - Haberler - indir.com

Sorulan 50 Soru ile, Apple ve Google'ın Dijital Asistanları Karşı Karşıya!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 01:29:30
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Siri, 2011'de iPhone 4'ün bir parçası olarak piyasaya çıktığından bu yana pek çok şeyi değiştirdi ve firmalar arasından dijital asistan çılgınlığı ortaya çıktı. O zamandan beri Apple'ı izleyen ve Apple'ın rekabette öncülük ettiği günleri gördük. Google'ın Assistant'ı, Microsoft'un Cortana'sı ve Amazon'un Alexa'sının genel olarak Apple'ın Siri'sine göre daha iyi, daha doğru deneyimler sunduğu düşünülüyor ve Siri'nin ne yazık ki çok az yenilik getiren yenilikler sunduğu söyleniyor.

Ancak herkesin böyle hissetmediği ve çevresindeki herkese Google Assistan'ın yetenekleri hakkında abartılı konuşanlara karşın, Matt Birchler eşsiz bir video hazırlamış.

Birkaç hafta Android'le dolaşan bir iPhone kullanıcısı, Birchler, aynı elli sorunun hem Siri hem de Google Assistant'a sorulduğunda dijital asistanların nasıl bir yol izlediğini gösteren bir video hazırladı. Sonuçlar ise YouTube'a yüklenen videoda net bir şekilde görülüyor. Durum Google/Android fanlarını üzebilir. Çünkü Siri'nin Google Assistant'a göre beklenenden daha iyi olduğu görülüyor.

Birchler tam on dakikalık video boyunca, sorulan soruları özetliyor ve hem Siri hem de Google Assistant'ın ilgili bir cevaplar vermeye çalıştıklarını gösteriyor. Her ikisi de, sorulan soruna bağlı olarak zaman zaman etkileyici bazı cevaplar vermeyi başardı ve her ikisi de çok sayıda sorun olmadan ele alınması gereken bir takım konularla ve taleplerle mücadele etmeyi başardılar.

Aşağıdaki videoyu kontrol edin ve kendi deneyiminiz olan Siri ve Google Assistant'ın nasıl mücadele ettiklerini görün.

 





PAYLAŞ