Sony'nin Yeni Compact Modelleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Sony'nin Yeni Compact Modelleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony cephesinden yakın zamanda duyurusu yapılması beklenilen Xperia Compact cihazları hakkında yeni görseller ortaya çıktı. MWC 2018 kapsamında tanıtılması beklenilen modellerin resmi görselleri sızdırıldı. Rakiplerden Güney Koreli şirket Samsung Galaxy S9 serisinin tanıtımına artık sayılı günler kala Sony gibi üreticilerde modellerini sıkı bir şekilde hazırlamaya devam ediyorlar. Yılın ikinci yarısı ile piyasaya sürülen Xperia Compact modellerinin en yeni versiyonun görselleri ortaya çıktı. Sızdırılan görüntüler prototip model olurken, cihazların tasarımları hakkında fikir sahibi olunuyor.

Şirketin MWC 2018 etkinliği ile beraber telefonları tanıtacağı belli olurken bu noktada Sony Xperia XZ2 Compact ve Xperia Z5 Compact olarak iki yeni akıllı telefon modelinin duyurulması bekleniyor. Şirketin bu modelleri haricinde yeni özel bir seri tanıtıp tanıtmayacağı ise henüz bilinmiyor. Sızdırılan görüntülerde Sony'nin 2018'de 3.5 mm'lik ses çıkışına yer vermediğini görüyoruz. Google ve Apple gibi markaların ses girişlerini kaldırmasıyla beraber Sony gibi markalarda bu yola girmiş durumda gözüküyor.

MWC 2018'de 26 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan konferansta prototip görselleri belli olan Xperia XZ2 Compact ve Xperia Z5 Compact modellerini göreceğiz.





PAYLAŞ