Sony'den Android Auto ve CarPlay'ı Aynı Araçta Buluşturan Çözüm - Haberler - indir.com

Sony'den Android Auto ve CarPlay'ı Aynı Araçta Buluşturan Çözüm

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-28 15:00:06
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Sony, Play Station 4'te tanıttığı iki yeni modelden sonra, yeni bir ürün daha tanıttı. Bu teknoloji oyun severlerin değil de araba meraklıların ilgisini çekecek türden. Google ve Apple her anlamda birbiriyle rekabet içerisindeler. Bu alanlardan biri de araç içi sistemler. Teknoloji devlerinden Sony'de hem Google'ın Andorid Auto'sunu, Apple'ın ise Apple Car Play'ini destekleyen bir araç içi müzik sistemi tanıttı.

Sony,  yepyeni bir teknoloji ile yine akılları baştan alacak. Android Auto ve Car Play'i aynı araçta buluşturan Sony, hem Android Auto'yu hem de Car Play'i destekleyen bir araç müzik sistemi geliştirerek yine adından söz ettirecek gibi duruyor. Başka otomobil üreticileri de farklı modellerle, farklı sistemlere destek veriyorlar. Sony araç içi  sistem teknolojisine yeni katılmış olmasına rağmen, bu konuda başarılı olacak ve hakkını verecek görünüyor. Üstelik Sony XAV-AX100, rakipleri Pioneer, Kenwood gibi markalardan da daha ucuz. Sony'nin yeni ürünüyle, arabanızda en iyi ses deneyimini yaşamanız mümkün.

Sony XAV-AX100, size sağladığı şeyler sadece müzikle sınırlı değil. Android Auto özellikleriyle de uyumlu olması, aynı zamanda arama yapabilmenizi, GPS hizmetlerinden faydalanabilmenizi, telefonla görüşme yapabilmenizi de sağlıyor. Kablosuz bağlantılar bulup, bunlara bağlanabiliyor. Bluetooth kullanmanız gerektiğinde de yine Sony XAV-AX100 ile yine bu işlemi de gerçekleştirmeniz mümkün. Bu özelliklerden de anlaşılacağı gibi, Sony yine teknoloji dünyasında bomba gibi bir çıkış yapıyor.





PAYLAŞ