Sony; Yeni Dünya'ya Hoşgeldiniz (Video) - Haberler - indir.com

Sony; Yeni Dünya'ya Hoşgeldiniz (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Sony, Ocak ayının ilk günlerinde Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2015 için bir tanıtım videosu yayınladı. Firma bu videoda, fuarda tanıtacağı ürünleri açık bir şekilde göstermiyor olsa da ürünler hakkında çeşitli ipuçları görülebiliyor.

''Welcome to the New World'' yani ''Yeni Dünya'ya Hoşgeldiniz'' başlığıyla yayınlanan videoda ilk dikkatimizi çeken detay ise Sony'nin tamamı kadın oyunculardan oluşan bir kadro ile bu videoyu hazırlamış olması. Videonun bazı bölümlerinde ise Sony'nin yeni ürünlerini belirsiz bir biçimde görebiliyoruz.

Örnek verecek olursak; videonun ortalarındaki bir göz sahnesinde gözün üzerinde telefon yansıması görülebiliyor. Bu yansımanın Xperia Z4'e ait olduğunu tahmin ediyoruz.

Sony CES 2015

Bir diğer sahnede ise asansörde 5. kat düğmesine basan bir kadın ve elinde lollipop şekerini tutan bir kızı görüyoruz. Bu sahnede bizlerde, Sony'nin mevcut ürünlerine Android 5.0 Lollipop güncellemesi getireceği izlenimi yaratıyor.

Sony CES 2015

Sony'nin yeni ürünlerinin neler olacağını ancak 6 Ocak 2015 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısında hep birlikte öğreneceğiz. Ancak bu tarihten önce aşağıda bulunan Sony CES 2015 tanıtım videosu'nu izlemenizi öneririz.




Sony CES 2015 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ