Sony Xperia Z3+ için Android Marshmallow (6.0) Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sony Xperia Z3+ için Android Marshmallow (6.0) Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-09 12:58:50
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Sony'nin bir önceki amiral gemisi olan Sony Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet için Android Marshmallow güncellemesi yayınlandı.
Geçtiğimiz günlerde Japonya'da Xperia Z5 ailesi için Android Marshmallow güncellemesini sunmaya başlayan Sony, bugün ise geçen yıl satışa sunduğu Xperia Z4 Tablet ve Xperia Z3+ modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin sunulduğunu açıkladı.

Xperia resmi blogundan yapılan açıklamaya göre Xperia Z4 Tablet'in LTE ve Wi-Fi modellerine güncelleme dağıtılmaya başlandığı, ayrıca şimdilik sadece Xperia Z3 Plus?ın E6533 model numaralı tek SIM'li sürümünün güncelleme alabileceği belirtiliyor. Yakın zamanda ise Xperia Z3 Plus'ın çift SIM kartlı sürümü olan E6533 modelininde Android Marshmallow güncellemesini alacağı tahmin ediliyor.

Android Marshmallow güncellemesi ile beraber Doze modu, microSD kartı depolama alanıyla birleştiren yeni özelliği ve Sony'nin kendi uygulamalarıyla birlikte arayüzde birçok yenilik geliyor.

Firmadan diğer Xperia modelleri için henüz bir açıklama yapılmazken, Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin yakın zamanda diğer Xperia modelleri için de yayınlanacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ