Sony Xperia XZ'nin Android 7.0 Nougat güncellemesi yayında! - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ'nin Android 7.0 Nougat güncellemesi yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-08 15:56:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım
Android Nougat güncellemesi için elini çabuk tutan Sony, Xperia XZ için güncellemeyi sunmaya başladı. Türkiye'deki cihazlar da bugün itibarıyla güncellemeyi alıyor!

Geçtiğimiz aylarda ilk olarak Nexus ve Android One programına dahil olan telefonlar için sunulan Android Nougat güncellemesi, yavaş yavaş diğer üreticilerin akıllı telefonlarına da gelmeye başladı.

Pil ömründe iyileştirmeler vadeden güncellemeyle birlikte çoklu pencere desteği de geliyor. Böylece kullanıcılar iki uygulamayı aynı anda kullanabiliyor. Manuel kamera kontrollerinin geldiği güncellemede bildirimlerde de bazı geliştirmeler yapılıyor. 1 GB boyutundaki güncellemenin dağıtımına başlanmış durumda. Xperia XZ sahipleri telefonun güncelleme kısmına ulaşarak Android 7.0'ı telefonlarına indirebilir.

Bu konuda elini çabuk tutan firmalardan biri olan Sony, en yeni amiral gemisi olan Xperia XZ için Android Nougat güncellemesini bugün sunmaya başladı. Güncellemenin ülkemizdeki telefonlara da bugün sunulduğunu belirtelim.

1 GB'lık güncelleme!

Gönderilen güncellemede "Nougat ile Sony'nin en yeni yazılım deneyimini sunmaktan mutluluk duyuyoruz" açıklamasına yer veren Sony, yeni sürümün tüm yeni özelliklerini kullanıcılarla buluşturuyor.

1 GB boyutlu güncellemede çoklu pencere, daha zengin bildirim özellikleri, daha uzun pil ömrü ve geliştirilmiş kamera özellikleri gibi birçok yenilik bulunuyor.

Güncellemenin şu anda OTA yoluyla gönderildiğini ve Xperia XZ cihazınızın yazılım güncelleme bölümünden yeni sürümü indirebileceğinizi belirtelim. Tabii ki 1 GB boyutlu güncelleme için Wi-Fi kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Yenilikler:

Çoklu pencere desteği: Birden fazla görevi artık kolayca yapabilirsiniz. İki uygulamayı aynı anda çalıştırın, ekrana iki kere dokunarak uygulamalar arasında geçiş yapın.

Daha uzun pil ömrü: Google ve Xperia desteğiyle geliştirilmiş pil ömrü sayesinde daha uzun süre daha çok işlem yapın.

Mesajlaşma: Mesajlaşma özelliği sayesinde hikayenizi farklı yollarla anlatabilir, birkaç kez dokunarak video ve ses paylaşabilirsiniz.

Manuel ayarlar: Tümü yeni manuel odak ve pozlama süresi kontrolleriyle hayal gücünüzü serbest bırakın.

 





PAYLAŞ