Sony Xperia XZ Pro'nun Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ Pro'nun Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony, CES fuarı kapsamında Xperia XA2, XA2 Ultra ve Xperia L2 modellerini tanıtmıştı. Şimdi ise şirketin yeni üyeleri ortaya çıkmaya başladı. Basın mensuplarına gönderilen davetiyelerde yeni modellere dair bilgilerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu noktada şirket tarafından açıklanana göre 26 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Sony'nin güçlü amiral gemisi modeli Xperia XZ Pro modelini göreceğiz. Cihaza dair ilk bilgilerde modeli en güçlü işlemci modeli olan Snapdragon 845'e sahip olması bekleniyor.

6 GB RAM belleğine sahip olacak olan yeni modelde 4K çözünürlüklü 5.7 inçlik bir ekran göreceğiz. Oldukça ince çerçeve yapısı ile dikkatleri çekecek olan bu modelin IP68 sertifikası ile beraber suya ve toza karşıda dayanıklı olması bekleniyor. Cihaz 128 GB'lık dahili depolama alanına sahip olması ve microSD kart desteği ile hafızanın genişletilebilmesi bekleniyor. Yeni amiral gemisinde 3420 mAh'lik bir batarya göreceğiz ve cihazın arka yüzeyinde 18 ve 12 megapiksellik çift kamera göreceğiz. Bu çift kamera ile cihaz 2 kat optik yakınlaştırma yapabilecek.

Ön yüzeyde ise 13 megapiksellik kamerayı gördüğümüz model Android Nougat işletim sistemi ile gelmesi bekleniyor. Fiyata dair sızıntılara göre ise modelin 930 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ