Sony Xperia M4 Aqua Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Sony Xperia M4 Aqua Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Markaların en yeni ürünlerini tanıttıkları MWC 2015 etkinliği tüm hızıyla devam ederken, bir yeni ürün tanıtımı da Sony'den geldi. Firma ince tasarımı ve suya dayanıklı yapısıyla dikkati çeken orta seviye akıllı telefonu Xperia M4 Aqua'yı tanıttı.

Sony'nin ilk sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefon özelliği ile ön plana çıkan Sony Xperia M4 Aqua, entegre 4G LTE özelliğine sahip Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve iki gün süren batarya ömrüyle dikkati çekiyor. Sony Xperia M4 Aqua, Sony OmbiBalance tasarım ve suya dayanıklı kapaksız microUSB şarj ünitesine sahip.

Sony Xperia M4 Aqua'da 13 MP'lik arka kamera yer alıyor. Sony'nin F2.0 geniş diyafram açıklığı ve IS0 3200 hassasiyete sahip Exmor RS mobil sensörü sayesinde en güzel fotoğraf kareleri su altında bile rahatlıkla yakalanabiliyor.

Kompakt kamera teknolojisi, akıllı Superior Auto Mode özelliği, düşük ışık veya güçlü fon ışığının olduğu ortamlarda bile her zaman canlı görüntülerin yakalanabilmesi için 52 farklı ortam senaryosunu otomatik olarak algılayan telefon bu sayede fotoğraf çekimini kolaylaştırıyor.

5MP ön kamerası ile 88 derecelik süper geniş açılı lens özelliğinin yer aldığı Sony Xperia M4 Aqua sayesinde mükemmel selfie'ler çekilebiliyor. Akıllı sosyal kamera uygulamalarının da bulunduğu cihazdaki kamera bir kameradan daha ötesini sunmak için geliştirilmiş. 

Selfie düzenleme özelliğine sahip olan telefonda buna ek olarak Sound Photo uygulaması, fotoğraflara ortam sesini ekleme imkanı sağlıyor. Portrait Retouch özelliği ise kullanıcıların fotoğraflarına eğlenceli efektler eklemesine olanak tanıyor. Kullanıcılar, Movie creator uygulaması ile fotoğraflarını 30 saniyelik bir videoya dönüştürerek kolayca sosyal medyada paylaşma şansı sunuyor.

Performans ve Tasarım Birarada

Sony'nin son teknoloji ve büyük bir incelikle tasarladığı Sony Xperia M4 Aqua, güçlendirilmiş cam ekranı, 136 gram ağırlığı ve IP65/68 suya dayanıklılık sertifikasıyla performansıyla olduğu kadar tasarımıyla da fark yaratıyor. Suya dayanıklı gövdesi, kapaksız microUSB şarj ünitesiyle her yerde rahatça akıllı telefonunuzu kullanmaya olanak sağlıyor. Sony Xperia M4 Aqua, Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle kullanıcılarla buluşuyor.

2 gün pil ömrü ile standartların üstüne çıkın

Sony Xperia M4 Aqua, orta segmentteki hiçbir üründe yer almayan özellikleriyle dikkat çekiyor. Sony'nin ilk sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefonunda, entegre 4G LTE bağlantı özelliği ve Qualcomm Snapdragon 615 işlemci yer alıyor. Sony Xperia M4 Aqua'nın iki günlük pil ömrü ise kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Ayrıca STAMINA modu ile pil kullanımını optimize etme olanağı sağlıyor. Kullanıcılar, Snapdragon 615 işlemciyle birlikte Xperia Lounge içeriğine rahatça ulaşabilirken, haberleri ve aranılan bilgileri en hızlı şekilde indirebilir, haritaları kullanarak yol bulunabilir, e-postalarını kontrol edebilir ve e-posta gönderebilir. Ayrıca saniyeler içinde arkadaşları ile fotoğraf paylaşabilir ve hareket halindeyken en düşük gecikme süresiyle çevrimiçi müzik ve video yayını yapabilir.





PAYLAŞ