Sony, Project Field ile kart oyunlarına yeni bir soluk getiriyor - Haberler - indir.com

Sony, Project Field ile kart oyunlarına yeni bir soluk getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-21 11:02:18
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony yeni duyurduğu kart oyunuyla, çocukların kart oyunları oynama şekline yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Bu anlamda Sony tarafından geliştirilen, yeni bir kart oyunu olan Project Field tanıtıldı.

Sony, geliştirdiği yepyeni bir oyunla çocukların kart oyunları oynama şekline yeni bir bakış açısı kazandırmaya yönelik adım attı. Bu çalışma da, özellikle amaçlanan şey çocukların kart oyunlarına karşı yaklaşımını değiştirmek. Geliştirilen bu proje, akıllı telefonlar ve tabletler için özel olarak geliştirildi ve piyasaya bir Sony tableti olarak sürülecek. Bir kart oyunu olan  Project Field, diğer akıllı telefon ve tabletlere bağlanabilmek adına IC okuyucu, sensörler, LED paneller ve Bluetooth'tan faydalanacak.

Sony, çocukların kart oyunlarına olan yaklaşımını değiştirmeyi amaçlayarak, interaktif  bir kart oyunu geliştirdi. Project Field isimli bu interaktif platform, akıllı telefon ve tabletlere bağlı olarak çalışacak. Project Field, bağlantıyı IC okuyucu, sensörler, LED veya Bluetooth ile sağlayacak. Oyuncular, bağlantı aşamasını tamamlandıktan sonra, kartlarını  ufak bir  blogun üstünde hareket ettirerek oyuna başlayacaklar. Platform üzerinde yapılan her gerçek hareketler, sanal ortamdan oynanan oyuna yansıyacak. Bu durum sonucunda da, gerçek ve sanla bir araya getirilmiş olacak. Sony tarafından getirilen bu sistem, saha önce Japonya'daki atari salonlarında benzer bir şekilde kullanılmış Sony bu çalışmayı, akıllı telefon ve tabletlerle kart oyunları üzerinden getirecek. Bu sistem ile oynanabilecek ilk oyun Yo-kai Watch olacak. Fiziksel olarak hissedilen kartların, karşı taraftaki oyuncu üzerinde yarattığı etki ekrana yansıyacak. Project Field 'ın çıkış tarihi hakkında henüz bilgi verilmedi.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ