Sony Gaza Bastı İki Yeni PS4 Modeli Geliyor - Haberler - indir.com

Sony Gaza Bastı İki Yeni PS4 Modeli Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 14:12:10
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Play Station 4'ten oyun tutkunlarını mutlu edecek bir haber geldi. Sonbaharın yaklaşmasıyla artan oyun haberlerine, oyun konsolları da eklendi. Oyunların yeni serileri ve güncellemelerine karşılık olarak, oyuncular bu deneyimleri daha iyi konsollarda yaşamak isteyeceklerdir. Bunu elbette oyun konsolları deyince adı en önde gelenlerden Sony'de düşündü ve oyun tutkunları için PS 4'ün iki yeni modelini daha geliştirdi. Xbox ile her yıl bir mücadele içerisinde olan PS 4, yeni modelleriyle aradaki farkı açacak gibi duruyor.

Sony, bu yıl yeni modelleri ile rekor satışa ulaşmayı planlıyor. PS 4'ün yeni modelinin çıkacağı, önceki zamanlarda da gündeme gelen ve gerçekleşmesi beklenen bir haberdi. Sonunda Oyun tutkunları bu müjdeyi almanın keyfini yaşadılar. Üstelik önceki söylentiler bir modelin çıkması yönündeyken, Sony iki ayrı modelin çıkacağını açıkladı. E3 2016'da, müjdeyi veren Sony, PS 4 Neo'dan önceden haber vermişti. Konuyla ilgili doğrulamayı geçtiğimiz aylarda Play Station'dan sorumlu olan Andrew House yapmıştı. Şimdi ise daha ince kasaya sahip Slim ya da 4K adıyla bir modelin daha çıkacağını söyledi.  Xbox Scorpio ve Xbox One S ile rekabet içerisine girecek Sony, şu an için konuyla alakalı ayrıntılı bilgi vermekten kaçınıyor.

Ayrıntılı bilgiyi şu an için alamıyor olsak da 7 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Play Station konferansında, her iki modelle ilgili gerekli bilgilerin verileceği söylendi.





PAYLAŞ