Sonunda Geldi: Karşınızda Meizu MX6! - Haberler - indir.com

Sonunda Geldi: Karşınızda Meizu MX6!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-23 16:00:27
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Avrupa ve ABD'den sonra elektronik sektörde öncü olmayı hedefleyen Çin, işe akıllı telefon ile başladı. Son zamanlarda, Apple, Samsung, HTC, Sony gibi sektörün belli başlı önemli telefonlarının yanında Çin üretimi olan Meizu telefonlarda yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Meızu serisine bir yenisinin geleceğini duyuran Çin, telefonun özelliklerini de paylaşarak, merak uyandırdı.

Merakla Beklenen Meızu MX6

Çin'in akıllı telefon sektöründeki grafiğine bakıldığında yükselişe geçtiği görülür. Bunu hep çalışmasına borçlu olan Çin, kaliteli ve herkes tarafından onaylanan telefonların üretimine başladı. Akıllı telefon alanında Meizu marka telefonlara imza atan ülke, telefonun son serisi olan Meizu MX6 üretimi merakla beklenmektedir. Samsung, Apple ve HTC gibi telefonların yanında raflarda yerini alan telefonlara en az onlara gösterilen ilgi kadar ilgi vardır. Çin özellikle fiyat ve performans açısından diğer telefonlara kıyasla muhteşem başarılara imza atmayı başardı. Son seri olan Meizu MX6'yı tüm dünyaya geçtiğimiz günlerde resmen tanıtarak merakların giderilmesini sağladı.

Meizu MX6 Özellikleri

Telefon dünyaca ünlü markaların telefonlarıyla yarışır durumdadır. İçeriği ve sahip olduğu özelliklerle performans ve malzeme olarak kaliteli olduğunu gösterir. Telefonun ekranı 5.5 inç genişlikte ve full HD Sharp üretimi olan 2.5D ekrandır. İşlem birimi ise Mediatek Helio X20çipseti ve Mali T880 MP4 grafiktir. Dünyada ilk defa Sony'de kullanılan IMX 386 sensörü Meizu'da da vardır. 32 GB depo alanı olan telefonda 4 GB RAM alanı bulunur. Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge serisinde bulunan iyi çekim kalitesi, 12 MP çözünürlüğü ve 1.4 um piksel genişliği ile Meizu'da da bulunur. Arka kamerası 12 MP olan telefonun ön kamerası 5 MP olup çift sim kart kullanılır. Geniş hafızasının yanında SD kart kullanılması için alan vardır. Bluetooth, Wifi, USB Type gibi özellikleri olan cihazın altın, pembe, gri, gümüş renk alternatifleri bulunur. İlk olarak Çin'de piyasaya sürülen telefon 1999 Yuan'a satılır.

Dünya üzerinde ise Dolar bazında satışa sunulacak olan cihaz 300 Dolar'a denk gelir. 30 Temmuz'dan itibaren tüm dünyada akıllı cihaz arasında yerini alacaktır.





PAYLAŞ