Sonunda Battlefield 1 Çanakkale Haritaları Geldi - Haberler - indir.com

Sonunda Battlefield 1 Çanakkale Haritaları Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 23:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Uzun bir süredir oyunseverler tarafından beklenen Battlefield 1 Çanakkale Haritaları geldi. Uzunca bir çalışmanın ardından güncellemeye giden oyun, DLC oyuncular ile buluştu. Daha önceden Battlefield 1'de ana senaryo olarak karşımıza çıkan Çanakkale Cephesi, oyunseverler tarafından görüntüler merakla bekleniyordu. Battlefield 1 Turning Tides ile Birinci Dünya Savaşı'nın en büyük ve en önemli cephesi olan Çanakkale Cephesi'nde savaşa gidebiliyordu. Güncellemeye giden oyun, Battlefield 1 Turning Tides DLC eklentisi ile oyuna iki harita eklendi. Seddülbahir ve Alçıtepe yerlerine yer verilen haritada oyuncuları heyecanlandırıyor.

Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre ise;

Seddülbahir

İtilaf devletleriyle Gelibolu yarımadasının sahillerine akın edin ya da Osmanlı İmparatorluğu'nun tahkimatlarını savunun. Kritik muharebeleri kazanmak için kara, hava ve deniz çatışmalarında ustalaşın.

Alçıtepe

Yüksek tansiyonlu, hızlı ve piyade odaklı bir düzende 1915 yılında Gelibolu yarımadasına yapılan İtilaf devletleri taarruzuna katılın. Kritik hakim tepe noktasında konumlanmak için yapılan tehlikeli taarruzda yer alın.

Ayrıca oyuncuları daha da heyecanlı kılacak bir açıklama yapan şirket, Ocak ayında 2 yeni harita ekleyeceğini duyurdu. Hatta haritaların ismini bile veren şirket, bu haritaların Heligoland Körfezi ve Zeebrugge olacağını ifade etti. Bu sayede oyuncularını aktif tutmayı başaran şirket ilerleyen zaman içerisin de oyuna ne gibi yenilikler katacak bilinmiyor ama yaptığı güncellemeler oyun severleri heyecanlandırdığı bir gerçek.





PAYLAŞ