Sonsuz Koşu Türünde Kaykay Oyunu: Skyline Skaters (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Türünde Kaykay Oyunu: Skyline Skaters (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yayınlandığı günden itibaren kısa bir süre içerisinde 60 ülkede popüler oyunlar listesine girmeyi başaran Skyline Skaters, heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz kaykay oyunudur.

Alternatif sonsuz koşu oyunlarına göre daha kolay bir oynanış imkanı bulabileceğiniz Skyline Skaters'da 25 farklı kaykay tasarımından dilediğinizi seçerek istediğiniz kaykaycının kontrolünü ele alacak ve karşınıza çıkan engellere takılmadan ilerlemeye çalışacaksınız. Ayrıca yapacağınız ilk hatada peşinize takılacak olan polisi de atlamanız gereken oyunda gece ve gündüz yarışlarına da katılabilirsiniz.

Skyline Skaters

Oyun içerisinde toplayacağınız altınları kullanarak yeni kaykay ve kaykaycı kilitlerini açabileceğiniz Skyline Skaters, kaliteli grafiklerinin yanı sıra Türkçe dil desteğine sahip olmakla beraber, oyun kontrolleri de kolaylıkla sağlanabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Skyline Skaters'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Skyline Skaters Tanıtım Videosu


PAYLAŞ