Son eksik tamamlanıyor: Youtube Hikayeler yolda - Haberler - indir.com

Son eksik tamamlanıyor: Youtube Hikayeler yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 16:57:08
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Edindiğimiz bilgilere göre YouTube hikayeler özelliği çok kısa bir süre sonra kullanıma girecek. İlk görüntülerine ulaşılan bu özelliğin ise yapay zeka destekli olacağı kesinleşmiş oldu. Geçtiğimiz dönemde kanalların gönderi paylaşmasına olanak sağlayan YouTube, şimdi ise story paylaşımı yapabilmeye olanak sağlayacak. Story özelliği ile ilk önce Snapchat sayesinde tanıştık. Mark Zukerberg Snapchat'i almak istemiş fakat alamamıştı. Böyle bir olay sonrasında Zukerberg tüm sosyal medya platformuna story özelliğini ekledi. Story özelliğinin son adresi ise şimdi YouTube oluyor. Son  saat içersin de paylaşılan fotoğrafları daha sonrasında silen story özelliği hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde oldukça fazla ilgi görmüş ve beğeni ile karşılanmıştı.

Google+ ile istediği başarıyı sağlayamayan Google, YouTube'a sosyal ağlardaki özellikleri eklemeye devam ediyor. Etkileşimi artırmak için her seferinde yeni arayışlar ve yollara baş vuran Google, yıllardır platformda olan tartışma özelliğini güncelledi ve kanalların gönderi paylaşmasına olanak sağladı. Bir süredir test aşamasında olan bu özellik, şimdilik bir grup tarafından test ediliyor. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda edindiğimiz bilgiye göre yeşil ekran olarak bilinen arka plan yok etme sisteminin story'lere geleceği kesinleşmiş oldu. ,

Yüz tanıma özelliği ile sizi arka plandan ayırarak ilginç hikayeler oluşturmanıza olanak sağlıyor. Çok sayıda farklı filtre arasından birisini seçerek arka planı yok edebilmeniz ve hikaye paylaşmanız geliştirilmiş yapay zeka sayesinde mümkün kılınmıştır.





PAYLAŞ