Sniper Ghost Warrior 3 için yeni fragman geldi - Haberler - indir.com

Sniper Ghost Warrior 3 için yeni fragman geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-21 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bu yılın beklenen oyunlarından Sniper: Ghost Warrior 3 için, yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sniper: Ghost Warrior 3'ün ön sipariş ile alan oyuncuların, ücretsiz olarak Sezonluk Geçiş ögesine sahip olacaklarına dair bilgi verilmişti. Gelen yeni bilgilere göre, Sezonluk Geçiş ögesi, The Sabotage ve The Escape of Lydia isimli iki senaryo genişleme görevini ve bununla beraber henüz açıklanmayan 2 yeni çoklu oyuncu haritasını da içinde barındırıyor.

Sniper Ghost Warrior 3'ün yapımcısı CI Games, 15 Mart 2017 tarihinde oyunun senaryo modu için bir fragman yayınlamıştı. Oyuncular bu fragmanla oyunun hikayesi hakkında bilgi sahibi olabildiler. Oyuncuların oyunda yöneteceği karakter;  Jon North olacak. Jon North'un abisi gibi olmak isteyen Robert North adında küçük bir kardeşi var. Robert North bir tuzak sonucu kaçırılıyor ve Jon North'ta kardeşinin peşine düşüyor. Fragmana bakıldığında, oyunun bir abi kardeş ilişki üzerine kurulu olduğu dikkat çekiyor. Oyuncların bu fragmanla ilgisini çekmeyi başaran Sniper Ghost Warrior 3'ün çıkışı, oyun severler tarafından merakla bekleniyor.

Sniper: Ghost Warrior 3, 25 Nisan 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek. O güne kadar oyuncuların merakla beklediği oyuna, çıkışından sonra da ilgi gelip gelmeyeceği şimdiden merak ediliyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ