Sniper: Ghost Warrior 3, çoklu oyuncu modunun çıkışını erteledi - Haberler - indir.com

Sniper: Ghost Warrior 3, çoklu oyuncu modunun çıkışını erteledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-04 11:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

CI Games'in yeni oyunu Sniper Ghost Warrior 3, çıkış tarihi ertelemeli olarak oyun severlerle buluşmuştu. Oyunun çıkışının ardından, oyuna bir de çoklu oyuncu modunun ekleneceği biliniyordu. Yeni gelen bilgilere göre, şimdi de çoklu oyuncu modunun oyuna ekleneceği tarihte de  erteleme oldu. Sniper: Ghost Warrior 3'ün çoklu oyuncu modu olmadan piyasaya sürülmesinin nedeni olarak, geliştirici ekip tekli oyuncu modu tecrübesinin, olumsuz yönde etkilenmemesi olarak gösterdi. Bu nedenle çoklu oyuncu modunun, oyuna daha sonra eklenilmesine kara verildiği söylendi. CI Games'ten tarihin ertelenmesiyle alakalı açıklama geldi. Geliştirici ekip, çoklu oyuncu modunun oyuna ne zaman geleceğine de açıklamasında değindi.

CI Games yaptığı açıklamasında şunları söyledi.'İkinci üzerinde durduğumuz nokta ise, oyun çıktıktan sonra düzenli bir şekilde içerik güncellemesi sağlayarak, oyun tecrübesini geliştiren içeriklere odaklanmak. Bu nedenle, oyuncularımız için ücretsiz olacak ve 2017'nin 3. çeyreğinde çıkacak olan çoklu oyuncu modunu, tekli oyuncu modu tecrübesinin potansiyeline engel olmaması için tam olarak yukarıdaki sebeplerden dolayı oyunun çıkışından sonra sunmaya karar verdik.'

Geliştirici ekip açıklamasının devamında; 'Sniper: Ghost Warrior 3'ün geliştirilme aşaması boyunca 2 odağımız vardı. Birincisi, günümüz Sniper: Ghost Warrior serisinin en hırslı oyununda olabilecek en iyi tekli oyuncu modu tecrübesini sunmak. Bu, her zaman bizim hedefimiz oldu ve yapmış olduğumuz bütün işlerle çok gurur duyuyoruz, bunu da sizinle paylaşmak isteriz.' diye konuştu.





PAYLAŞ