Snapseed Android Uygulamasına 3 Yeni Özellik Geldi - Haberler - indir.com

Snapseed Android Uygulamasına 3 Yeni Özellik Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-23 11:49:20
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Akıllı telefonlarımızın kamera kaliteleri iyleştirilmeye ve geliştirilmeye devam edildikçe fotoğrafçılık anlamında geliştiriciler daha iyi uygulamalar yapabiliyorlar. Bu noktada Google'ın popüler fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Google, her servisine yeni özellikler katarak geliştirmeye devam ediyor. Söz konusu Snapseed uygulamasının ise Android versiyonu güncellenerek üç yeni özellik eklendi. Hali hazırda birçok özelliği bulunan Snapseed bu yeni özellikler ile kullanım anlamında daha efektif içerikler oluşturabilecek.

Snapseed uygulamasında gelen yeni özellikler ile fotoğraf altı yazılarda farklılıklar ve yeni kolay efektler uygulamaya ekleniyor. Android işletim sistemi için hazırlanan bu yeni Snapseed güncellemesi tüm kullanıcılara verilmeye başlandı. Google Play Store üzerinden indirilip güncellemesi yapılabilen bu uygulamaya yeni güncelleme ile üç yeni fotoğraf düzenleme aracı daha ekleniyor. Son olarak bunlardan önce yüz isimli yeni araç ile yüz düzenleme tarafından çeşitli yenilikler ve geliştirmeler sağlanmıştı. Şimdi ise gelen ilk özelliğin adı Çift Pozlama olarak adlandırılmış durumda.

Bu çift pozlama özelliği ile kullanıcılar iki fotoğrafı üst üste birleştirerek ortaya oldukça ilginç ve güzel kareler çıkartabilecekler. Çeşitli filtreleri ile analog filmlerden ilham alınan bu yeni özellik ile birçok yaratıcı fikir ortaya çıkacak gibi duruyor. Bir diğer yeni gelen özellik ise Yüz Pozu ismini taşıyor ve portre fotoğraflar üzerinde detaylı düzenlemeye imkan sağlıyor. Üç boyutlu modeller yardımı ile portre resimler düzenlenebilecek. Üçüncü ve son gelen özellik ise Genişlet şeklinde isimlendirilmiş ve bu özellik ile tuval genişletiliyor ve yeni alanlar görüntülen alınan içerikler ile dolduruluyor.

Sizde Google Play Store'a girerek Snapseed uygulamanızı güncelleyebilirsiniz.





PAYLAŞ