Snapdragon 845 İle Gelen 8 Önemli Özellik - Haberler - indir.com

Snapdragon 845 İle Gelen 8 Önemli Özellik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta ile beraber mobil işlemci üreticisi olan Qualcomm'un yeni amiral gemisi güçlü işlemci modeli Snapdragon 845 tanıtılmıştı. 2018 yılında çıkacak olan amiral gemisi akıllı telefonların güç kaynağı olacak olan yeni işlemci modeli Samsung'da olduğu gibi 10 nanometre üretim mimarisine sahip durumda. Birçok güçlü akıllı telefonda göreceğimiz bu işlemcinin kullanıcılara sunacağı bazı yenilikleri sizler için derledik. Şimdi gelin Snapdragon 845'in sunacağı 8 güzel ve işlevsel özelliklerin detaylarına bakalım.

Snapdragon 845'te Bulunacak 8 Önemli Özellik

Daha İyi Pil Ömrü

Grafik tarafı bir hayli güçlendirilen Snapdragon 845 işlemcisinin performans artışı ile beraber pil ömrü noktasında da iyileştirmeler yapıldı. Şirket tarafından ifade edilene göre sadece sosyal medya uygulamalarını kullanmanızda bile pil ömrü iki güne kadar uzama gösterebilmektedir.

Daha İyi Grafikler

Adreno 630 grafik birimi ile beraber çok daha iyi kalitede görseller sunabileceği ifade ediliyor. 4K HDR videolarda ve VR uygulamalarda bu grafik artışının net bir şekilde gözükeceği ifade ediliyor.

Kablosuz Ses Teknolojisi

TrueWireless Bluetooth kablosuz protokolü ile hem %50 güç tasarrufu hemde daha iyi bir ses deneyimi olması bekleniyor. Ayrıca eller serbest mod ile sesli komutların Snapdragon 845 ile oldukça geliştirildiği ve iyileştirildiği söyleniyor.

Daha Hızlı Bağlantı Seçenekleri Wifi-LTE

Snapdragon 845 işlemcisinde bulunan X20 modem ile bir önceki nesil X16'a göre günlük kullanım değerlerinde %20'lik bir artış gözüküyor. Uç değer noktasında ise Snapdragon 845 ile 1.2 Gbps bağlantı hızına erişmek mümkün olacak.

Fotoğraf İşleme Kalitesi

Kamera lenslerinin de geliştirilmesiyle beraber Snapdragon 845 işlemcisinde yer alan Spectra 280 görüntü işleme sensörü ile daha iyi ışık değerleri alınacak ve keskin fotoğraflar için oldukça yardımcı olacak.

HDR Video Kayıt Desteği

Snapdragon 845 ile HDR destekli videolar izlemeniz mümkün olduğu gibi artık daha net ve yüksek kontrast oranına sahip HDR video kayıtları çekebileceksiniz.

Ağır Çekim Kalitesi

Birçok akıllı telefon şuan için 120 ve 240 FPS olarak ağır çekim desteği sunarken Snapdragon 845 ile beraber HD çözünürlük ile 480 FPS ağır çekim görüntüleri çekilebilecek. Ancak Sony gibi bazı akıllı telefon modellerinin 960 FPS değerlerinde çekim yaptığını hatırlatmakta fayda var.

Akıllı Öğrenme

Yeni işlemci ile bearber dijital sinyal işlemcisi dahada geliştirildi ve artık yapay zeka desteği ile beraber nesneleri birbirlerinden ayırabilme ve makine öğrenimi gibi yetenekler Snapdragon 845'de bulunacak.

 





PAYLAŞ