Snapchat'den Kullanıcılarına Müjdeli Haber Geldi - Haberler - indir.com

Snapchat'den Kullanıcılarına Müjdeli Haber Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-17 09:45:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Snapchat bugün, tamamen yeni bir arama özelliğini iOS ve Android uygulamalarıyla buluşturduğunu açıkladı. Bu özellik, kullanıcıların herhangi bir içeriği keşfetmek için hızlı bir şekilde bulmalarına ve yeni arkadaşlar eklemek isteyen yeni kullanıcılara yardımcı olmasını umut ederek, Snapchat ile ilgili uzun zamandır devam eden şikayetlerden kısmen çözüm sunuluyor.

Snapchat'ın yeni arama özelliği hızlılık üzerine tasarlandı. Arama arayüzüne, uygulamadaki kamera arabiriminin üst kısmındaki yeni arama çubuğuna dokunarak erişebilirsiniz. Oradan en sık görüştüğünüz arkadaşlarınız ve gruplarınızla hızlı sohbet etme, yeni arkadaşlar edinme, yeni arkadaşlar ekleme ve içerik arama seçenekleri göreceksiniz.

Ad ve kullanıcı adına göre hem yeni arkadaşlar hem de mevcut arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Ayrıca, Snapchat'ın ortak Discover kanallarının ve belirli hikayelerimizin belirli günlük sürümlerini başlıklarını arayarak bulabilirsiniz.

Karta dokunulduğunda onlarla bir sohbet başlar ve öykü önizleme simgesine dokunursanız, herkesin hikayesi ortaya çıkar. Birinin kartına dokunduğunuzda ve tuttuğunuzda kısa bir profil görüntülenir.

Yeni arama işlevlerine ek olarak Snapchat, Hikayemiz'i tüm kullanıcılara açıyor. Hikayemiz, yabancı olanlar için, Snapchat'ın dünyadaki büyük olayları, bayramları ve yerleri takip eden küratörlüğünde hazırlanmış hikayesidir. Daha önce, Hikayemiz kime sunulabilir konusunda kısıtlanmıştı. Ancak bu değişiklikle birlikte şirket, tüm kullanıcılar tarafından içerik alabilir ve buradan nasıl bir araya getireceğine kendisi karar verebilir.

Snapchat'ın uzun zamandır devam eden eleştirilerinden biri, kullanıcıların takip ettikleri insanları bulmada sahip olduğu güçlüktür. Bugünkü güncelleme bu sorunu düzeltirken, doğru yönde hafif bir adım atıldığının kanıtı mahiyetinde. Hizmet hala kimlerin takip edileceğine dair öneri veya öneriler sunmuyor ancak bir fikriniz varsa, artık onları aramak daha kolay.

Snapchat, yeni arama ve öykü işlevlerini bugün bazı Android kullanıcıları için kullanıma sunulduğunu ve yakında hem Android hem de iOS'taki tüm kullanıcılara sunulacağını söyledi.

Aşağıdan yeni arama işlevselliğini gösteren bir videoyu izleyebilirsiniz:





PAYLAŞ