Snapchat yeni bir reality programına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! - Haberler - indir.com

Snapchat yeni bir reality programına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-17 09:45:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Snapchat, son günlerin en popüler mobil uygulamaları arasında yer alıyor. Günlük olarak 161 milyon aktif kullanıcıya sahip bir uygulama. Snapchat daha fazla yeni kullanıcı çekebilmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

A&E ile bir ortaklığa imza atan Snapchat kendi içeriklerini üretmeye devam ediyor. Bu yeni reality programının ismi de Second Chance olduğu öğrenildi.

Adından da anlaşıldığı gibi bu program ilişkiler üzerine kurulu. İlişkilerde yanlış olan şeyleri tartışmak için ayrılma kararı alınan eşle görüşmek herkese cazip gelmeyebilir. Snapchat de bunu mümkün kılmaya çalışıyor. İlişkilere ikinci bir şans verme üzerine odaklanacak. Ayrılma kararı alan çiftler burada bir araya gelecek ve neden ayrılmak istediklerine dair karşılıklı diyaloglarda bulunacaklar. Eğer bir umut varsa şayet birbirlerine ikinci bir şans verip, yola devam edecekler. Aksi halde hem zamanlarını boşa harcayacaklar hem de bu deneyimden öncesinden olduğundan çok daha yaralanmış bir şekilde çıkacaklar.

Snapchat, Second Chance ile orijinal yapımlara ağırlık verecek.  Bildiğiniz gibi Snapchat daha önce 2015 yılında Literally Can't Even programına ev sahipliği yapmıştı. Ardından da Amerika'daki ABC kanalında ekrana gelen Bachelor'ın özetlerine yer vermeye başladı. Son olarak da BBC'nin Planet Earth II belgeselinin öngösterimini yapacaklarını açıklamışlardı.

Merakla beklenen Second Changce'nin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Second Chance'in yayın süresinin sekiz hafta süreceği konuşuluyor.

Program şimdilik Amerika, İngiltere, Kanada ve Avustralya'da kullanıcılarla buluşturulacak. Bu girişimlerin başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından orijinal içeriklerin sayısının artması bekleniyor ve farklı ülkelere açılmasına imkan sağlayacağı düşünülüyor.

Gala tarihi henüz açıklanmadı, ancak Wired Nisan ayında beklendiğini bildiriyor.





PAYLAŞ