Snapchat Windows Phone Mağazası'ndan Kaldırıldı! - Haberler - indir.com

Snapchat Windows Phone Mağazası'ndan Kaldırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Microsoft, geçtiğimiz günlerde güvenliği sıkılaştırma ve üçüncü taraf uygulamalardan desteğini çekme kararı alan Snapchat'in resmi olmayan uygulamalarıWindows Phone mağazası'ndan kaldırmaya başladı.

Popüler Snapchat alternatifi 6snap uygulamasının geliştiricisi Rudy Huny paylaştığı bir tweet'te, kendi uygulamasının da aralarında bulunduğu resmi olmayan Snapchat uygulamalarının Windows Phone mağazası'ndan kaldırıldığını belirtti.

Snapchat geçtiğimiz ay içerisinde, geliştiricilerin Snapchat'i geliştirme isteğinden hoşnut olduklarını ancak bazı uygulamaların kullanıcıların güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde tasarlandığını açıklamıştı.

Bugün ise Microsoft, resmi olmayan Snapchat uygulamalarını mağazadan kaldırmaya başladı. Windows Central sitesinde yayınlanan haberde; şirketin hali hazırdaki üçüncü taraf Snapchat uygulamalarını kullananları tehdit ettiği, kullanıma devam etmeleri halinde de hesaplarının kilitleneceği belirtiliyor.

Microsoft tarafından yapılan açıklamada ise; üçüncü taraf Snapchat uygulamalarının, Snapchat tarafından yapılan talep üzerine kaldırıldığı ifade ediliyor. Ancak; Windows Phone için resmi bir Snapchat uygulamasının olmaması, cihaz sahiplerinin servise ulaşma imkanının da kalmadığını gösteriyor.

Bize göre kaldırma işleminin altında Snapchat'in resmi bir Windows Phone uygulamasını kullanıcılara sunacağı ihtimali yatıyor olabilir.

Snapchat'in resmi Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ