Snapchat Akıllı Gözlük Teknolojisi Hamlesi - Haberler - indir.com

Snapchat Akıllı Gözlük Teknolojisi Hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-25 00:12:14
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Teknoloji konusunda attığı adımlarla her zaman adından övgüyle bahsettiren Google, son yıllarda Google Glass ile müthiş bir başarı yakalamıştı. Akıllı gözlük uygulaması diğer teknoloji firmalarını da harekete geçirirken, CNET ve yayınladığı bilgiler, bu konuda bize yeni çalışmalar olduğunu gösteriyor. Snapchat firması bu konuda iddialı bir çalışma ortaya koyarken, akıllı teknolojileri ve gelişimine yepyeni fırsatlar, bu firmanın çalışmalarıyla da destek görüyor. Gelişim ekibinde bulunan Eitan Pilipski bu projede etkin bir rol üstlenirken, teknoloji severler kendisini Qualcomm çalışmalarıyla hatırlıyor.

Akıllı teknolojiler gelişimini değişik alanlarda üst düzeye taşırken, bu konuda uzmanların yaptığı kaliteli çalışmalar, gelecekte bizi nasıl bir teknolojinin beklediğini bu yeni çalışmalarla birlikte gösteriyor. Daha önceden Innovia için kaliteli ve büyük çerçeveler geliştirilmesi ile tanınan Lauryn Morris, c ve Michael Kors gibi adı duyulmuş markalar adına da çok önemli çalışmaların altına imza atmıştı. Bilgi birikimi ve deneyimini bu yeni teknoloji ile bütünleştiren uzmanın da katılımıyla birlikte, Snapchat firması son derece iddialı bir çalışma ortaya koymakta. Telefon ve saat ile gelişim gösteren akıllı teknolojinin, gözlük modelleri ile de ortaya koyduğu kaliteli sonuçlar, bilimkurgu filmlerinin gerçek hayatta karşımıza çıkmasına neden oluyor. Teknoloji seven herkesi heyecanlandıran bu gelişim, aslında akıllı gözlük teknolojisinin iyi bir rekabete yol açmasına şahitlik ediyor.

Piyasaya akıllı gözlük geliştirilmesi ile tanınan Epiphany Eyevear şirketini satın alan Snapchat, HD video kamera gömülü bir gözlük teknolojisi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırılmış durumda. Dâhili depolama kapasitesinin 8, 16 hatta 32GB kapasitesi bile, gerçekten insanları heyecanlandırmaya yetiyor. Değişik özelliklere sahip, kullanıcısına sağladığı avantajlarla farkını ortaya koyan bu yeni teknolojinin, 299 dolar başlangıç fiyatı ile piyasaya kazandırılması bekleniyor. Modern ve gelişime açık teknolojiler içerisinde çok önemli bir yere sahip olan akıllı gözlük çalışmaları, bu alanda pek çok firmanın rekabet ile birlikte daha kaliteli sonuçlar ortaya koyabilir. Bu rekabetin ise en çok müşteri konumundaki insanlara, hem kalite yönünden hem de fiyat yönünden olumlu şekilde yansıyacağını söyleyebiliriz.

 





PAYLAŞ