Snapchat 14 Kasım'da Kapanacak Söylentileri Başladı! - Haberler - indir.com

Snapchat 14 Kasım'da Kapanacak Söylentileri Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-08 09:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Snapchat'in 14 Kasım'da kapanacağına dair çıkmış olan söylentiler üzerine şirketin kurucu CEO'su olan Evan Speigel Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Hafta başında sosyal medyalarda paylaşılan Snapchat'in 14 kasım da kapatılacağı haberi, Snapchat ve şirketin kurucusu Evan Speigel tarafından Twitter üzerinden yalanlanmıştır.

Yalan haberleri oluşturmuş olan Channel45News.com isimli bir web sitesi tarafından yayınlanmış olan haber, kısa bir sürede birçok Snapchat kullanıcısı tarafından paylaşılmıştır. Öyle ki, Snap CEO'su Evan Spiegel, iki senedir hiçbir tweet atmadığı hesabından bir açıklama yaparak, Snapchat kapatılıcak, söylentilerini yalanladı.

Yalan haberde, Snapchat'in Facebook, Intagram ve Musical.ly platformları ile yaşamış olduğu patent ve yasal sorunlar nedeni ile 14 Kasım'da kapatılacağı yazıyordu. Haberde, şimdiye kadar ki sosyal ağda paylaşılmış olan her şeyin silineceğinin de dipnotun da yer alıyordu.

Channel45News, yayınlamış olduğu inanılmaz yalan haberlerle birçok farklı konuda spekülasyon yaratan, şaka amaçlı kurulmuş olan bir haber sitesi. Ama görünüşe göre ise yayınladığı haberler bazı kullanıcılar için oldukça fazlasıyla inandırıcı.

Snapchat, resmi Twitter hesabı üzerinden endişeli kullanıcıları yanıtlayarak, sosyal ağın kapanmayacağını temin ediyor.





PAYLAŞ