Smule Uygulama İncelemesi - Haberler - indir.com

Smule Uygulama İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-22 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Müzik ve şarkı söylemek hayatımızın olmasa olmaz durumlarından birisi diyebiliriz. Bu noktada akıllı telefonlarında ses kaliteleri ve yetenekleri gelişmeye devam ettikçe bu yolda önemli bir rol oynuyor diyebiliriz. Özellikle iOS ve Android platformu için uygulama geliştiricileri müzik kategorisinde oldukça başarılı uygulamalar çıkartıyorlar. Şarkı söylemek yerine dinlemeyi tercih eden kullanıcılar için birçok uygulama bulunuyor. Bunların yanı sıra son günlerde oldukça popüler olan ve hem Android hemde iOS platformlarının mağazalarında yer alan Smule isimli karaoke uygulamasından bahsedeceğiz.

Smule Uygulaması Nedir?

Smule uygulamasında alt yapısı hazır olan birçok şarkı bulunuyor. Bu şarkıları arkadaşlarınız ile yada hiç tanımadığınız insanlar ile karaoke mantığı ile söyleyebiliyor ve eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Müzik sesine ve ritmine uygun bir şekilde şarkı sözleri akıyor ve sizin sıranız geldiğinda şarkıyı söylemeye başlıyorsunuz. Bu karaoke işlemini dilerseniz bire bir yada birçok şekilde grup halinde yapmanız mümkün olabiliyor. iOS ve Android platformlarında bulunan Smule uygulamalarında bazı farklılıklar bulunuyor.

Apple tarafı olan iOS için bu uygulamanın içeriğine bakarsak, uygulama App Store üzerinden İngilizce olarak indirilebilir durumda. Uygulamayı açtığınızda karşınıza Recommended menüsü yani Önerilenler alanı çıkıyor. Diğer sekmeler ise sırayla Topluluklar, Yenilikler ve Top Hit şeklinde oluşmaktadır. Önerilenler bölümünde insanların o uygulamada daha sıklıkla karaoke yaptığı şarkı parçalarını görmeniz mümkün. Şarkı işlemini seçmek için Şarkı Söyle butonuna basarak işlemlere devam ediniz.

Gelecek olan ekranda 'Başkaları ile söyle' seçeneği bulunacak ve buna bastığınızda başkaları tarafından oluşturulan şarkılara eşlik ederek karaoke durumuna geçebilirsiniz. Dilerseniz aşağıdaki seçeneklerden siz bir şarkı hazırlayarak başkasının sizin karaoke etkinliğine katılmasını bekleyebilirsiniz. Sizde karaoke yapmayı seven bir kullanıcı iseniz cihaz marketi üzerinden Smule uygulamasını tamamen ücretsiz bir şekilde indirerek kullanabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki bölümden Smule adlı uygulamanın incelemesini izleyebilirsiniz.

 




Karaoke Uygulaması Smule İncelemesi


PAYLAŞ