SmartRuling; PC İzleme ve Analiz Yazılımı - Haberler - indir.com

SmartRuling; PC İzleme ve Analiz Yazılımı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-30 18:25:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle işletme sahipleri için çok faydalı olacağını düşündüğümüz özel bir yazılımdan bahsetmek istiyoruz. Tüm bilgisayarlarınızı uzaktan dilediğiniz cihaz ile izleyebilmenizi ve takip etmenizi sağlayan bu yazılımın adı SmartRuling.

Şirket çalışanlarının kendilerine verilen görevleri yerine getirmemesi gibi konuların önüne geçmeyi kolaylaştıran SmartRuling, hem çalışanların hem de iş verimliliğinin arttırılmasında önemli bir rol oynayacak.

SmartRuling

Yazılım sayesinde farklı şehirlerde olsa bile tüm bilgisayarlarınızı; cep telefonu, tablet ya da notebook gibi cihazlar üzerinden uzaktan izleyebilirsiniz. Bir çok kısıtlama yapılmasına da imkan tanıyan SmartRuling ayrıca hangi kullanıcı hangi bilgisayarda tam olarak ne yapmış kullanım sırasına göre raporlar hazırlayabildiği gibi kullanıcıların ekran kayıtlarını alarak Cloud (bulut) sistemine kayıt edebiliyor.

Kolay kullanılabilir bir arayüze sahip olan yazılım Çoklu Ekran (Multi Screen) özelliğini destekliyor. Bu sayede tüm bilgisayarları tek bir ekrandan kolaylıkla takip etmenizi ve raporlara erişmenizi sağlıyor. Ayrıca pratik kısayol tuşları ile de kontrolü kolaylıkla sağlayabiliyorsunuz.

SmartRuling'in Özelliklerine Daha Yakından Bakacak Olursak;

Canlı Ekran İzleme: Yazılım ile tüm PC'lerin ekranlarını canlı olarak bulunduğunuz her yerden ve cihazdan kolaylıkla izleyebilirsiniz. Ayrıca ağınıza ve tüm kullanıcılara da mobil cihazlardan dilediğiniz her yerden erişebilirsiniz.

Geçmişe Yönelik Ekran Kayıtları: SmartRuling ile kullanıcıların ekranlarını istediğiniz gün sayısı kadar saklayabilir ve istediğiniz herhangi bir zamanda geriye dönük olarak inceleyebilirsiniz.

Detaylı Aktivite Raporları ve Uzaktan PC Kontrolleri: Yazılım sayesinde kullanıcıların PC başındaki tüm aktivitelerini kayıt altına alabilir ve raporlayabilirsiniz. Buna ek olarak kullanıcıların bilgisayarını uzaktan kapatabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.

Kullanıcı Verimlilik Göstergeleri: Kullanıcıların, sizin belirlediğiniz kriterlere göre PC başındaki aktivitelerinin verimliğini takip edebilirsiniz.

Kısıtlamalar: Yazılımda birçok kısıtlama imkanı sunulmaktadır. Bunların en başında kullanıcıların girmesini istemediğiniz web sitelerine erişimi engelleme geliyor. Ayrıca kullanıcıların internet ve PC kullanımlarına günlük ya da saatlik süre sınırlamaları da uygulayabilir, kullanıcıların hangi program ve uygulamaları kullanacaklarını da kendiniz belirleyebilirsiniz. İstediğiniz takdirde seçtiğiniz uygulamaları kullanıcıya yasaklayabilirsiniz.

Sınırsız Yönetici Tanımlama: İzlemek istediğiniz ağ ya da PC'lerin kontrolü görevini kendinizin dışında bir başkasına devir edebilirsiniz. Yani başka kullanıcı ya da kullanıcılara yetki verebilir, ona özel yönetici tanımlaması yapabilirsiniz.

SmartRuling uygulaması sayesinde kullanıcılar ile bağınız kesinlikle kopmaz. Farklı şehirde, farklı lokasyonlar da bulunan ağ ve PC'lerinizi adeta e-postalarınıza bakar gibi tek bir sunucu üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Bu görüntüleme işlemlerini İnternet bağlantısı olan her türlü cihaz üzerinden ya da işletim sisteminden yapabilirsiniz.

PC İzleme ve Analiz yazılımı SmartRuling'i daha yakından tanımak ve denemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ