Skype Yeni Mobil Tasarımını Masaüstünde Test Etmeye Başlıyor - Haberler - indir.com

Skype Yeni Mobil Tasarımını Masaüstünde Test Etmeye Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-18 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un mesajlaşma ve görüntülü görüşme servisi olan Skype için hazırlanan yeni mobil arayüz tasarımı için masaüstündeki ön izleme sürümü test edilmeye başlandı. Skype bildiğiniz üzere mobil uygulamasında radikal bir karar alarak tasarım değişikliği yapacağını Haziran ayı ile beraber duyurmuş ancak yeni tasarıma dair kullanıcılar pekte iyi dönüşler sağlamamıştı. Ancak Microsoft ise buna rağmen bu yeni tasarımın masaüstü versiyonu içinde hazırlıklara başladı. Şirket tarafından yapılan açıklama ile tasarımın henüz bitmediğini ancak kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda ihtiyaçları karşılayacaklarını dile getirdiler.

Yeni Skype ön izleme bölümünde tasarım noktasında büyük ekranlar için oldukça yararlanılmışa benziyor. Bu noktada grup sohbetleri noktasında iyileştirme ve düzenleme yapılan yeni tasarım ile artık görüşmeler esnasında fotoğraf transferi yada ekran paylaşım seçenekleri daha kolay bir hal almış durumda. Ayrıca artık rumuz başına @ işareti koyarak bir kullanıcıyı etiketlemek veya bir kullanıcıya mesaj reaksiyonları için sohbetlerde bahsetmek mümkün olacak. Bu bildirimleri gösteren yeni bir bildirim panelide gelen yeni tasarım detayları arasında bulunuyor.

Ayrıca yeniliklerden birisi olan Skype'ın yeni Galeri bölümü ise sohbetlerde paylaşılan belge ve fotoğrafları hızlı bir şekilde derliyor ve ulaşılabilirlik sağlıyor. Bu noktada şuan Microsoft'un bu yeni Skype yeni mobil tasarımı Windows 10 mağazada yer alan uygulamada test edilmiyor. Ancak Microsoft yeterli geri bildirimlere ulaştığı zaman bu ön izleme sürecini tamamlaması ve yakın zamanda bu yeni tasarımı tüm kullanıcılar ile buluşturması bekleniyor.





PAYLAŞ