Skype for Business Yeni Özelliklerle Güncellendi! - Haberler - indir.com

Skype for Business Yeni Özelliklerle Güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-03 12:00:06
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Microsoft'un sahibi olduğu Skype for Business gelişmeye devam ediyor. Kurumsal anlamda en çok kullanılan görüntülü görüşme hizmetlerinden birisi olan servis, gelen güncelleme ile yepyeni özelliklere kavuştu.

Anlık ileti, sesli ya da görüntülü aramalar ve çevrimiçi toplantıları Office deneyimi ile birleştirerek hizmet sunan Skype for Business, Office Blog üzerinden yapılan duyuruya göre üç yeni özelliği kullanıma sundu.

Yeni Skype for Business sürümü getirdiği özellikler ve performans bakımından daha çok öne çıkıyor. Hedefte çalışan kesimi ve büyük işletmeleri ele alan bu uygulama güncelleme ile üç büyük özelliği bünyesine dahil etti. Bunlar;

Skype Meeting Broadcast: Yayınlanan toplantı ve konferanslara internet üzerinden aynı anda 10 000 kişinin katılmasına ve bu katılımcıların Bing Pulse üzerinden oylamalara dahil olarak birbirleri ile Yammer üzerinden diyalog kurmalarına imkan sağlıyor. Bu özellik Office 365 kullanıcıları için geliştirildi.

PSTN Conferencing: Kişilerin yapılan görüşmelere telefon, internet veya başka ağlardan katılmalarına yardımcı olan bu özellik, sadece Birleşik Eyaletler'de kullanıma sunuldu.

Cloud PBX with PSTN Calling: Telefon çağrıları yaparak, çağrıları bekletme veya yönlendirme işlevleri gerçekleştiren bu özellik de yine Birleşik Eyaletler'deki kullanıcılara sunuldu.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ