Skull&Bones'un hikayesi, çevrimiçi modda öğrenilecek - Haberler - indir.com

Skull&Bones'un hikayesi, çevrimiçi modda öğrenilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-18 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Ubisoft, Skull & Bones hakkında yeni bilgiler verdi. Oyun E3 2017'de duyurulmuş ve deniz savaşı temasına sahip olması yönüyle çok sevilmişti. Sahip olduğu deniz savaşları mekaniği sayesinde oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Daha öncesinde, Assasin's Creed: Black Flag'de oyuncuların deneyimine sunulmuş olan  deniz savaşları çok sevilmişti. Oyuncuların tepkilerini dikkate alan Ubisoft, yeni bir oyun yaparak yalnızca deniz savaşı teması işlemek istemişti.  Beklenin aksine simülasyon yerine arcade bir yapıda olacak olan Skull & Bones için yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapılan açıklamalara göre oyuncular, oyunun hikayesini çevrimiçi modlar sayesinde öğrenebilecekler.

Titanfall geliştiricilerinden de görülen bu hamle, Ubisoft?un sıkça kullandığı bir yöntem. Oyunlarının neredeyse üçte birinde bu yöntemden faydalanan firma, yöntemden memnun görünüyor. Oyuncuların çok sevdiği ilk Titanfall oyunuda bu çevrimiçi modlarla doluydu ve oyuncular oyunun hikayesini bu çevrimiçi modlar sayesinde öğrenebiliyordu.

Açıklamalarına Skulls & Bones için PvP modları düşündüklerini dile getiren Ubisoft, oyun için geliştirilen hikaye modunu çok dikkate almıyor gibi gözüküyor. Skulls % Bones için daha çok PvP modlarına odaklanılması elbette kötü sonuçlar doğurmak zorunda değil. Daha öncesinde For Honor içinde PvP odaklı bir çalışma gerçekleştirilmişti ve oldukça ilgi çekici bir hikaye modu ortaya çıkmıştı. Ubisoft bu hikaye modunun ilgi görmesinden feyz alarak yeni bir PvP odaklı oyuna imza atmaya hazırlanıyor.





PAYLAŞ