Sketch 3 Eğitim Seti ile Kendi Projelerinizi Tasarlayın! - Haberler - indir.com

Sketch 3 Eğitim Seti ile Kendi Projelerinizi Tasarlayın!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-01-19 13:51:01
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uygulama geliştiricisi ve arayüz tasarımcısı Abdullah Şahin, tasarımcıların gözde araçlarından olan Sketch 3 için online eğitim platformu Udemy üzerinde toplam 1,5 saat uzunluğunda 35 dersten oluşan ücretsiz bir eğitim setini kullanıma sundu.

Türkiye'nin en kapsamlı ilk ve tek Türkçe Sketch 3 eğitim seti olma özelliğini taşıyan bu set MacBook veya iMac bilgisayarlar ile Android ve iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Eğitimi bitiren kişilere de ''Bitirme Sertifikası'' hakkı tanınıyor.

Sketch 3 eğitim seti

Sketch 3 Eğitim Setine Nasıl Sahip Olurum?

Herhangi bir ücret ödemeden faydalanabileceğiniz Sketch 3 Eğitim Seti'ni 'Öğrenmeye Şimdi Başla' linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan kayıt formunu doldurarak hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Buna ek olarak tasarımcı Abdullah Şahin, Sketch 3 videolarını kendi Youtube hesabından da yayınlamaya başladı. Videolara Sketch 3 Türkçe Eğitim bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Sketch 3 Eğitim Seti Koşulları Nelerdir?

Eğitim setini kullanmak için herhangi bir şart ya da yaptırım talep edilmiyor. Sadece;

- Macbook veya iMac bilgisayar sahibi olmanız,

- Eğer bilgisayarınız Windows ise OS X sanal ortam kurmuş olmanız,

- Sketch 3'ün tam sürümüne ya da deneme sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

BU EĞİTİM SİZE NE KAZANDIRACAK?

- 35'den fazla ders ve 1,5 saat içerik,

- Her türlü web sitesini, Android ve iOS uygulamasını tasarlamak için bilmek istediğiniz her şeyi bu setten öğrenebileceksiniz.

Eğer tasarıma yeni başladıysanız ya da başlamak istiyorsanız, web sitesi ya da mobil uygulama tasarlamak istiyorsanız, tasarım üzerine kendinizi geliştirmek ve gelir elde etmek istiyorsanız ya da yeni bir araç öğrenmek istiyorum diyorsanız Sketch 3 Eğitim Seti'ni mutlaka kullanmanızı öneririz.

Sketch 3 yazılımına sahip değilseniz, eğitim setinden faydalanmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Sketch 3 deneme sürümüMac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ