Sizin İçin Seçtiğimiz Haftanın En İyi Mobil Oyunları - Haberler - indir.com

Sizin İçin Seçtiğimiz Haftanın En İyi Mobil Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-16 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Android ve Apple telefonlarda mobil oyunlar gün geçtikçe gelişmeye ve çoğalmaya devam ediyor. Bazı oyunlar kullanıcılar tarafından beğenilmezken, bazıları oldukça ilgi görmeyi başarıyor. Bu hafta sizin için Play Store ve App Store'da öne çıkan oyunları derledik.  Haftanın en iyi mobil oyunları 12 Şubat tarihli listemizle sizde öne çıkan mobil oyunların bilgisine sahip olabilirsiniz.

Final Fantasy XV: Pocket Edition (Android - iOS)

2016'nın popüler rol yapma oyunlarından olan Final Fantasy XV: Pocket Edition merakla beklenen Final Fantasy serisinin son yapımı olan mobil versiyonunu oyun severlere sundu. Oyunda başarılı bulunan özellik ise orijinal oyundaki kontrolleri rahatlıkla mobil platforma geçirmeyi başarmaları. Oyun şu anda Android ve iOS marketler üzerinden piyasaya sürülmüş durumda. Bölümler halinde yayınlanan oyunun ilk bölümünü ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Geri kalan bölümler için ise 20 dolar ücret ödemeniz gerekiyor.

Stickman Disc Golf Battle (Android - iOS)

Bu oyunla birlikte diskleri belirlenen hedeflere ulaştırma amacında olan  bir oyun olan Stickman Disc Golf Battle, ikili mücadeleler ile eğlenmenizi hedefliyor. Oyunda sunulan online sistem sayesinde, kullanıcılar birbirlerine karşı yarışabiliyorlar.

Grand Summoners (Android - iOS)

RPG özellikli olan oyun şu an için sadece AppleStore' de yer alıyor. Şeytanlar ve Tanrı'ların diyarı olan Raktehelm'de dev bir savaşı konu alan oyunu yakında Android kullanıcılarının da oynayabileceği belirtiliyor.

Dandara (Android - iOS)

Ödüllere doymayan oyun olarak yer alan Dandara Steam, PS4, Nintendo başta olmak üzere birçok platforma çıkış yapmıştı. Mobil platformda' da yer alan oyun şu an dijital marketlerde 64,99TL fiyat ile satılıyor.





PAYLAŞ