Siri İle WhatsApp'daki Son Mesaj Okunabilecek - Haberler - indir.com

Siri İle WhatsApp'daki Son Mesaj Okunabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

WhatsApp son zamanlarda birçok yeni özelliğe kavuşurken, bazı işlevsel yeni yetenekleri de kazanmaya devam ediyor. Bu konuda iPhone tarafında sesli asistan olan Siri ile bir uyumluluk güncellemesi yayınlandı. Yeni iOS WhatsApp sürümü ile beraber Siri aracılığı ile son mesajınızı okumanız mümkün olacak. AppStore'a girerek WhatsApp v2.17.2 güncellemesini cihazınıza yükleyebilirsiniz. Söz konusu bu güncelleme ortalama olarak 89 MB boyutunda ve bu son sürüm ile beraber dört önemli yeniliğin altı çiziliyor. Öncelikle Siri son mesajınızı okuyabilecek ve bunun dışında kişi bilgileri, çarğrılar ve grup bilgi ekranın bölümlerinde görsel iyileştirmeler yapıldı.

Güncellemeler bölümünde ise birden fazla statüyü seçebildiğiniz gibi iletebilir veya siledebilirsiniz. WhatsApp hali hazırda Siri ile WhatsApp iletileri oluşturup göndermenize olanak sağlıyordu. Fakat yeni Siri özelliği ile beraber son mesajınızı okuma yeteneğine sahip olacaksınız. WhatsApp mesajlarınız arasında okunmamış bir iletiniz var ise, 'Hey Siri, son WhatsApp mesajımı oku' gibi bir komut vermeniz, Siri'nin yeni mesajlarınızı okumasını sağlayacak ve sonrasında ise bir cevap oluşturmanızı isteyecektir. Siri'ye gelen bu özellikte bekleyen ileti mesajı sadece bir defa okunuyor ve bu yeni özellikten iOS 10.3+ ve üzerindeki sisteme sahip kullanıcılar yararlanabilmektedir.

Görsel anlamda da iyileştirme sağlanan iOS WhatsApp'ta çağrılar ve grup bilgisi gibi ekranlarda aşağı doğru kaydırma yaparken ekran görüntülerinde büyümelerin olduğunu fark edeceksiniz. Bunların yanı sıra seçeneklerin yanında bazı renkli simgelerinde geldiğini göreceksiniz. Diğer yandan güvenlik seçeneği olan iki adımlı doğrulama arabirimi iyileştirilerek daha basit bir kurulum yapmayı olanak sağlıyor. Ayrıca son olarak WhatsApp'ın son iOS güncellemesi ile beraber uygulamaya farsça dil desteğide getirilmiş durumda.





PAYLAŞ