Siri ile Değiştirebileceğiniz 10 iPhone Ayarı - Haberler - indir.com

Siri ile Değiştirebileceğiniz 10 iPhone Ayarı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-01 16:47:31
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım
İşlerinizi halletmenize yardımcı olacak akıllı kişisel yardımcınız Siri'yi kullanmayı öğrenin. Siri mesajlarınızı gönderebilir, aramalarınızı yapabilir, takviminizi kontrol edebilir ve daha pek çok şey yapabilir.

Siri, Apple'ın iOS işletim sistemi için tasarlanmış bir kişisel akıllı asistan ve navigasyon programıdır. Kullanıcılar tarafından da olağanüstü rağbet gören uygulamaya son aylarda Türkçe dil desteği ile de popularitesini oldukça artırmış durumda görünüyor.

Başlamadan önce

Ayarlar > Siri'ye giderek Siri'nin açık olup olmadığından emin olun. Daha sonra Wi-Fi veya hücresel veri üzerinden İnternet'e bağlı olmanız gerekir.

Siri ile sohbet etmek istediğinizde veya anlaşılmaz, karmaşık sorular sorunca Siri hala istediğimiz cevapları veremiyor olsa da bazı önemli şeylerde oldukça iyi durumda.

Birçok iPhone kullanıcısı Siri'yi, birini aramak, iMessage göndermek, saat dilimi veya para birimi dönüştürme vb benzeri şeyler için kullanıyor. iPhone 6s ve daha üstü cihazlarda Hey Siri komutu ile parmağınızı ana ekran butonuna dokunmadan istediğiniz komutu Siri'ye vermeniz artık çok kolaylaşmış durumda.

Siri ile iPhone ve iPad'deki birçok ayarı açmak ya da kapatmak mümkün. Örneğin gece yatmadan önce rahatsız etme özelliğini aktif etmek için Siri'ye rahatlıkla komut verebilirsiniz. Peki Siri'ye hangi ayarları açmak ya da kapatmak için komut verebiliriz merak ettiniz mi' İşte sorularınızın cevaı yazımızda. Okumaya devam edin.

Siri ile Değiştirebileceğiniz Aygıt Ayarları

-Wi-Fi'yi etkinleştirme / devre dışı bırakma

-Bluetooth'u açma / kapatma

-Parlaklığı Artırma / Azaltma

-Night Shift'i Açma / Kapatma

-Uçak Modunu Açma / Kapatma

-Hücresel Verileri Açma / Kapatma

-Düşük Güç Modunu Etkinleştirme / Devre Dışı Bırakma

-VoiceOver'ı Etkinleştirme / Devre Dışı Bırakma

-Renkleri ters çevirmeyi etkinleştirme / devre dışı bırakma

-Rahatsız etme

 
 

 





PAYLAŞ