Sıradaki God of War Oyunları Mısır ve Maya'da mı geçecek? - Haberler - indir.com

Sıradaki God of War Oyunları Mısır ve Maya'da mı geçecek?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-14 23:01:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bir süredir, gündemden ismi düşmeyen ve bu yıl çıkması beklenen God of War, oyun severler tarafından en çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde çıkması beklenirken, 2018 yılına ertelenen oyunun çıkış tarihi için, henüz hala kesin bir bilgi bulunmuyor. Oyunun daha önce 22 Mart 2018 tarihinde çıkacağı söylenmişti ve sonrasında bu tarih 31 Aralık 2018 olarak değiştirildi. Bu nedenle oyuncuların kafası bu anlamda karışık ve çıkış tarihine kesin gözüyle bakılmıyor.

God of War serisinin yeni oyunu, geçtiğimiz günlerde Game Informer'ın sayısına kapak oldu. God of War'ın yönetmeni Cory Barlog ve Santa Monica Studio'sunun patronu Shannon Studstill, Game Informer'a oyuna dair röportaj verdi. Çıkacak olan God of War oyunun yanı sıra, gelecekteki God of War oyunlarına dair de bir takım bilgilerin yer aldığı röportajda, değişik bilgiler elde edildi. Bu yıl çıkması beklenen God of War oyunu, İskandinav Mitolojisine yoğunlaşıyor olarak biliniyor.  Yönetmen Cory Barlog tarafından, röportaj esnasında verilen bilgiye bakıldığında, sıradaki Go of War oyunlarının Mısır ve Maya ile ilgili olabileceği öğrenildi.

God of War'un son serisi 2013 yılında God of War: Ascension olmuştu. Bu oyun, serinin üçüncü oyunun gölgesinde kalmış olması nedeniyle, bir süre God of War serisinin sessizliğini koruması gerektiği söylenmişti. Barlog, 5 yıl aradan sonra çıkacak olan God of War oyunu hakkında; 'Bana göre, bu önemliydi; çünkü, gerçekten çok daha büyük bir kitleye sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun çok fazla insana ulaşmasını istiyorum; bunun Uncharted'ların ve Assassin's Creed'lerin seviyesinde olmasını istiyorum. Bu serinin en yüksek düzeye ulaşmasını istiyoruz.' ifadelerini kullandı. Barlog röportajının devamında şunları söyledi; 'Benim için belirgin olan şey bu serinin bir parça sona yaklaştığını izliyor olduğumuzdu. Modası geçiyordu. Saldırgan bir Kratos ile hikaye yapısı için sanırım insanlar 'Sırada ne var'' demeye başlayacaklardı. Bütünüyle yenilemek için, gidişatı gerçekten değiştirmeye ihtiyacımız olduğunu hissetmiştim.' Daha önce Network'te yanlışlıkla ortaya çıkan tarih olan 22 Mart 2018 doğruysa, God of War kısa bir süre sonra oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fakat yine de konuyla alakalı henüz net bir bilgi yok.





PAYLAŞ