Sıra Tabanlı Strateji Oyunu: Robot Battle Robomon - Haberler - indir.com

Sıra Tabanlı Strateji Oyunu: Robot Battle Robomon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İki gün önce yayınlanmasına rağmen hem ülkemizdeki hem de tüm dünyadaki Android kullanıcıları tarafından beğeni kazanan Robot Battle: Robomon, yöneteceğiniz robotları taktiksel olarak savaşa sürüklemeniz gereken sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

Alışık olduğumuz strateji oyunlarının kalitesinde animasyonlarla donatılmış olan oyunda altıgen bir platform üzerine dizili olan robotları sıra tabanlı olarak taktiksel bir savaşın içerisine sürüklemeniz gerekiyor.

Robot Battle Robomon

Tek başınıza ya da karşılıklı olarak 2 kişiyle oynanabilen oyun için tek kişilik modda 20 farklı bölüm yer alıyor. Özellikleri birbirinden farklı olan Autobot ile Cyborg adlı robotlardan dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda ayrıca saldırdığında yüksek hasar veren Assasult, uzun menzilli taktikleriyle düşmanı korkutan Sniper ve yaptığınız savaşı sizin lehinize çeviren Support adlı birimler ile de rakiplerinizi saf dışı bırakabilirsiniz.

İlerleyen günlerde iOS platformuna gelmesi beklenen, şimdilik sadece Android için indirmeye sunulan Robot Battle: Robomon adlı oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ