Sims 4'e Vampirler geliyor - Haberler - indir.com

Sims 4'e Vampirler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-16 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Electronic Arts'ın The Sims serisinin 4. oyunu olan The Sims 4, adı sık duyulan oyunlardan olmasa da, oyuncuların büyük ilgi gösterdiği ve büyük bir kitleye sahip olan oyunlardan birisi. Serinin önceki oyunlarına göre,  bu oyunda duygusal bağlar, kahramanların duyguları vs daha ön plandadır. Sevilen oyun oyuncularının karşısına sürekli kendisini yenileyerek, yeni haberlerle çıkıyordu. Şimdi bir kez daha oyuncularına yeni haber vererek gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre The Sims 4'e gelen yenilikle beraber oyunda vampirlerde yer alacak.

Sevilen oyun The Sims 4 hakkında çıkan yeni habere göre, oyunda bundan sonra vampirler de yer alacak. Oyunda Plazma içerek motive olacak olan vampirler için, plazma çeşitleri ve plazma meyveleri bulunuyor. Forgotten Hollow adlı yeni bir dünyanın da olacağı oyunda, vampirlerin karanlık dünyası oyunculara yansıtılıyor. İki forma da sahipseniz. Vampir özelliklerini kullanmak için karanlık forma geçmeniz gerekecek. Simlerinizi vampire çevirerek onlara korkunç bakışlar ekleme şansına sahip olacaksınız. Vampirler, diğer Simlerin ölümsüz olmasını da sağlayabilecekler. Sahip olan güçlü ve zayıf yönler de oyunun gidişatını belirleyecek.

Henüz bu yeni özelliğin oyuna ne zaman dahil edileceğine dair bilgi verilmedi. Fiyatıyla alakalı da açıklama yapılmayan bu özellik hakkında ilerleyen günlerde bu bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.





PAYLAŞ