SIM Kart Destekli Apple Watch Series 3 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

SIM Kart Destekli Apple Watch Series 3 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-15 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Henüz geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 8 ailesi ile beraber Apple'ın farklı yeni ürünlerini de görmüştük. Şimdi ise yeni tanıtılan üçüncü nesil Apple Watch serisinin detaylarına bakacağız. Bu yeni ürünün başlıca yenilikleri arasında hücresel bağlantı desteği yer alırken bu sayede bir iPhone'a gerek kalmadan bağımsız olarak kullanılabilip telefon araması gerçekleştirilebilecek. Yeni Apple Watch cihazı iPhone ile aynı numarayı kullanacak ve tasarım noktasında bir önceki nesil saate göre farklılık bulunmuyor. Yeni saatin AirPods bağlantı desteği sayesinde şarkılar direkt olarak Apple Watch üzerinden dinlemek mümkün olacak.

Yeni Apple Watch 3 serisinde kullanılan Apple W2 yonga seti ile yüzde 85'lik daha iyi Wifi bağlantısı sunulacak. Ayrıca yüzde 50 güç tasarrufuda sağlanmış olacak. Bununla beraber Bluetooth bağlantı desteğide güçlendirilecek olan modelde çift çekirdekli işlemci ise yüzde 70 daha hız performansı bekleniyor. Yeni modele getirilen hücresel bağlantı desteğinin batarya tüketim noktasında olumsuz bir etki sağlaması düşünülürken, Apple bu noktada saatin 18 saatlik bir çalışma ömrü sunabileceğini dile getiriyor. Akıllı saat watchOS 4 sürümü ile gelecek ve bu sayede Sirinin sesli çalışma sistemine sahip olacak. Ayrıca yürüme, egzersiz, kalp atış hızı gibi birçok sağlık sensörleride modelde yer alacak.

Bu yeni Apple Watch 3 serisinin fiyatlarına gelecek olursak, hücresel bağlantılı versiyon 399 dolar etiketine sahip olurken, hücresel bağlantısız versiyon ise 329 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ön siparişleri 15 Eylül'de açılacak modellerin 22 Eylül ile beraber satışa sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ