Sharp'ın Yeni Akıllı Telefonu Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Sharp'ın Yeni Akıllı Telefonu Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-15 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sahibi Foxconn olan Sharp markasının yeni çerçevesiz akıllı telefon modeli ortaya çıktı. Şirketin Aquos S2 adına sahip çerçevesiz tasarımlı cihazı haricinde yeni versiyon Sharp Aquos S3 modelinin yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Hatırlarsak Sharp, ilk modelinde Snapdragon 630 işlemcisi kullanmış ve orta segment bir akıllı telefon sunmuştu. Şimdi ise Sharp Aquos S3 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Bu yeni modelin daha öncelerinde TENAA kayıtlarında yer alan net olmayan görselleri bulunuyordu.

Şimdi ise Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu web sitesinde ortaya çıkan Sharp Aquos S3'ün en net görüntüleride sızdırılmış oldu. Cihazların ön ve arka yüzeyden bakıldığında nasıl bir tasarıma sahip olacağı açık bir şekilde gözüküyor. Ön yüzey daha çok Aquos S2 modeline benzerken, üst bölümde yer alan bir çentik alanı hoparlör ve sensörler gibi içeriklerin bulunduğu alan olarak düşünülüyor.

Cihazın 16 Ocak tarihinde satışa çıkması beklenirken modelde 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.99 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Model 6 GB'lık RAM'e sahip olacakken 128 GB'lık dahili depolama alanı ile geliyor. Ayrıca modelde sekiz çekirdek mimariye sahip 2.2 Ghz hız ile çalışan Snapdragon 660 işlemcisinin yer alması bekleniyor. 3100 mAh'lik pile sahip olacak bu modelin kutu içerisinden Android Nougat işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ