Seven Knights'a yeni kahraman Orly katılıyor - Haberler - indir.com

Seven Knights'a yeni kahraman Orly katılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-16 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Ustalara özel etkinlik düzenlenen Seven Knights oyununda oyuna yeni dahil olan özel kahraman Only etkinlikte yer aldı. Düzenlenen diğer etkinlik olan zaman sandığında ise, 500 yakutla beraber bol kazanç ve daha fazla özellik eklenen büyük güncellemeler de yer aldı. Yapımcı Netmarble Games, Seven Knights mobil RPG oyununun içinde sürekli tekrarlanan dönemsel etkinlik olan 'Ustalara Özel' etkinliğini ve yeni bir özel kahraman olan Orly'nin oyuna katılmasını ve büyük güncellemelerin oyuna eklendiğini duyurdu. Açıklamasına devam eden Netmarble ilk başta Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri ve Endonezya bölgelerine özel kahramanları barındıran dört özel zindan açıyor.

Oyuncular zindanlarda sikke kazanabiliyor ve 8 gizli özel kahraman ile birlikte en iyi aksesuar olan 'Narin İnatçı Yüzük' ve daha fazlasını da kazanabilecekleri belirtildi. Teo ve Karl Heron'dan beri ilk kez görünen yeni bir Gece Kargası üyesi Orly Akıncıların lideridir ve bu ustanın geçmişi gizemlerle doludur. PvP karşılaşmalarda bir özel sihirli kahraman olarak oynaması beklenen Orly ile birlikte oyuncular için de daha önce olmayan değişiklikler yer almakta.

Kostümlere en iyi kostüm performansı veren yeni bir özellik dahil edildi. Bunun yanında oyuncular artık loca üyeleri ile lonca dostluk maçı da yapabilecek. Yapılan değişiklikler arasında göze çarpanlardan birisi de oyuncuların depo ve ekipman envanterleri kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirilmesi için genişletildi. Sürekli yeni etkinliklerle oyuncularına yeni eğlenceler sunan Seven Knights Zaman sandığı etkinliğinden  500 Yakut, 100 Kudret Parçası ve 4 yıldız Element Seçici'nin iki parçasını kazanmanızı sağlayacak.





PAYLAŞ