SEOzone 2014 Yarın Başlıyor! - Haberler - indir.com

SEOzone 2014 Yarın Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yayınladıkları kaynaklarla dünya çapında tanınan 8 ünlü SEO ve inbound marketing profesyonelinin bir araya geleceği Türkiye'nin ilk uluslararası SEO etkinliği, SEOzone 2014 yarın başlıyor.

Ülkemizde ilk olarak 2013 yılında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 200 kişinin katılımıyla düzenlenen SEOzone, bu yıl daha güçlü ve eğlenceli bir kadro ile düzenlenecek. Açılış konuşmasını internet ekipler amiri Serdar Kuzuloğlu'nun yapacağı etkinliğe Murat Yatağan, Cristopher Cemper, Annie Cushing, Mike King, Aleyda Solis, Jon Cooper ve SEOzeo kurucusu Yiğit Konur konuşmacı olarak katılacaklar.

SEOzone 2014

Her sene sektörün ihtiyaç duyduğu temel konulara göre özenle seçilen başlıklarla hazırlanan SEOzone etkinlik programında katılımcılar ayrıca dünyaca ünlü uzmanların konferans sırasındaki görüşlerini öğrenebilecek, mola için hazırlanan özel masalarda bu uzmanlarla tanışabilecek ve sorularını birebir sorma fırsatı bulabilecekler.

Oldukça yoğun geçen bir etkinlik sonrasında dinleme keyfinin yaşanacağı ve sınırlı sayıda VIP biletli katılımcıyla gerçekleştirilecek olan SEOzone Akşam Partisi'nde ise katılımcılar, konuşmacılar ve SEOzeo ekibiyle bir araya gelebilecekler.

indir.com'un Gümüş Sponsor olduğu SEOzone 2014 için çekilişle 3 kişiye ''Silver'' bilet hediye ettiğimizi de buradan sizlere aktaralım.

indir.com ayrıcalıklarıyla SEOZONE 2014 katılımcılarından birisi olmak isterseniz 40 Euro indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. INDIRCOM40 kupon kodu ile online başvurunuzu hemen gerçekleştirin.





PAYLAŞ