Selfie Uygulaması Frontback'in Android Versiyonu Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Selfie Uygulaması Frontback'in Android Versiyonu Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçen ay yaptığımız 'En İyi Selfie Paylaşımı için 15 Uygulama' haberimizde iPhone kullanıcıları için yayınlanan iOS sürümüne yer verdiğimiz fotoğraf çekme ve paylaşım uygulaması Frontback'in Android versiyonu indirmeye sunuldu.

Son derece enteresan bir kamera uygulaması olarak karşımıza çıkan Frontback, mobil cihazınız üzerindeki ön ve arka kamerayı kullanarak aynı anda fotoğraf çekimi yapabilmekte ve çektiğiniz iki ayrı fotoğrafı birleştirerek tek bir fotoğraf haline gelmesini sağlamaktadır.

Ayrıca uygulama ile çektiğiniz fotoğraflara başlık ekleyebilir, arkadaşlarınızı etiketleyebilir ve sosyal ağ entegrasyonu sayesinde bu fotoğrafları Facebook, Twitter, Tumblr gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Frontback

Fotoğraf çekme ve birleştirme özelliğinin dışında diğer kullanıcılar ile de bağlantı kurmanızı sağlayan uygulama, arkadaşlarınızın çektiği fotoğraflardan ilham alarak, daha mükemmel fotoğraf çekmenizi de sağlıyor.

Sade tasarlanmış arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Frontback, özellikle mobil cihazları aracılığıyla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için tavsiye edebileceğimiz en iyi uygulamalardan birisidir. 

Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz Frontback uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iPhone cihazınıza indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Frontback Tanıtım Videosu


PAYLAŞ