Selfie Akımına Uygun Mobil Oyun: Selfie Slam (Video) - Haberler - indir.com

Selfie Akımına Uygun Mobil Oyun: Selfie Slam (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Selfie (özçekim) akımının tüm popülerliğini sürdürdüğü günümüzde kolları sıvayan Rovio, selfie akımına uygun bir mobil oyun yayınladı. Selfie Slam adlı oyunda çektiğiniz selfie fotoğraflarını kullanarak birbirinden farklı mini oyunlar oynayabiliyorsunuz.

iOS platformu için özel olarak geliştirilen Selfie Slam'de, telefonunuzun kamerasını kullanarak yaptığınız özçekim oyunda seçeceğiniz karaktere aktarıldığı gibi karakterinizde buna göre şekilleniyor.

Selfie Slam

Bu işlem sonrasında futbol, voleybol, güreş gibi mini oyunlardan birisini oyun içerisine çekerek rakiplerinizi yenmek için mücadele ediyorsunuz. Kazandığınız karşılaşmalar sayesinde yeni eşyalara sahip olacağınız oyunda, bu eşyalarla karakterinizi özelleştirebilirsiniz.

Şimdilik Kanada, Finlandiya ve İsveç App Store'larında yayınlanan ve ilerleyen günlerde tüm dünyadaki oyunculara sunulacak olan Selfie Slam adlı bu oyunu incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabileceğiniz gibi Rovio tarafından yayınlanan Selfie Slam tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Selfie Slam Tanıtım Videosu


PAYLAŞ