Seçkin İnsanları Tanıştıran Mobil Uygulama Couplinked Yayında! - Haberler - indir.com

Seçkin İnsanları Tanıştıran Mobil Uygulama Couplinked Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 15:00:47
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Hayatı seven seçkin ve eğitimli insanları tanıştıran mobil uygulama Couplinked yayında! Mobile dating pazarında fark yaratan Couplinked ''seçkin ve eğitimli insanları kolayca bir araya getirmeyi'' hedefliyor.

Tüm üyelerin yüksek öğrenime sahip olduğu Couplinked'e üye olabilmeniz için tek gereken yüksek öğrenim bilgilerinizin yer aldığı bir Facebook hesabına sahip olmak. Facebook hesabınızla kolayca üye olduğunuz uygulamada tüm bilgileriniz gizli tutuluyor.

Benzer uygulamaların aksine Facebook arkadaşlarınız uygulamada sizin profilinizi göremiyor. Tüm üyelikler kontrolden geçerek onaylanıyor. Sizin gibi insanlarla tanışmanıza fırsat veren eşleştirme algoritması, iyi ilişkilerin tohumunu atıyor.

Couplinked indir

Konum bazlı bir uygulama olan Couplinked'e üye olanlar seçtikleri mesafelerde aradıkları özellikteki üyelerin resimlerini, yaşlarını ve okullarını görebiliyorlar. Karşılıklı olarak birbirini beğenen üyeler eşleşmiş oluyor ve mesajlaşabiliyor.

Benzerlerinden ayıran ''kararsız kalma'' özelliği sayesinde bir kişiyi beğenip beğenmediğinizden emin olamadığınızda daha sonra tekrar görmek için işaretleyebiliyorsunuz. Eşleşinceye kadar profillerde isim bilgisi görünmüyor, yani her eşleşme ufak bir sürpriz yaratıyor!

Uygulama, tanışma ve ilişki sürecini kolaylaştıracak yeni yeteneklerle farklılaşmaya devam edeceği belirtilen Couplinked uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ