Seç İzle Video Uygulaması MUBI, PlayStation 4'e Geldi! - Haberler - indir.com

Seç İzle Video Uygulaması MUBI, PlayStation 4'e Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Her gün yeni bir film sunan seç izle video uygulaması MUBI artık PlayStation 4'te de kullanılabiliyor. Uygulama, kullanıcılara yüksek çözünürlükte video izleme, filmleri puanlama ve favorileri ayarlama olanağı sunuyor.

Sony, seç izle tarzına öncülük eden abonelik hizmeti MUBI'nin artık PlayStation 4 (PS4) platformunda da kullanılabileceğini duyurdu. 2010 yılında PlayStation 3'te (PS3) yaptığı başarılı çıkışın ardından, MUBI sistemdeki sevilen seç izle tarzındaki video hizmetlerinden biri olmuştu. Bugün yapılan duyuruyla birlikte, PS4 için tanıtılmış olan ve PS3 konsolu kullanıcıları için geliştirilmiş ve iyileştirilmiş yeni MUBI uygulaması 43 bölgeye sunulacak.

MUBI PlayStation 4

MUBI, kullanıcılarına dünyanın en iyi filmlerini kendi evinde izleme imkânı sunan, istenildiği anda izlemeyi sağlayan bir film hizmeti. PlayStation Store'da mevcut olan ücretsiz indirilebilir uygulama, kendi film uzmanları tarafından seçilmiş ve tanıtılmış olan kült, klasik, bağımsız, yabancı ve ödüllü filmleri kullanıcılarının ayağına getiriyor. MUBI hesabına sahip kullanıcılar, PS3 ve PS4'te gizli cevherleri keşfedebiliyor ve büyük sinema dünyasında bir yolculuğa çıkabiliyor. 

MUBI, her gün gece yarısı uygulamaya hemen izlenebilecek yeni bir film ekliyor. MUBI'ye kaydolanlar, birçok farklı cihazdan giriş yaparak yeni filmi izleyebiliyorlar. İzlenmeye hazır olan 30 adet seçilmiş film, MUBI'nin yeni kaydırmalı görüntüsü ve canlı tasarımı heyecan verici ve ilgi uyandırıcı bir film deneyimi sunuyor.

MUBI PlayStation 4

PlayStation üzerindeki MUBI uygulaması, kullanıcılara yüksek çözünürlükte video izleme, filmleri puanlama ve favorileri ayarlama olanağı veriyor, ayrıca yenilenmiş ara yüzüyle istenilen filmlerin bulunması kolaylaşıyor.

PlayStation Plus üyeleri MUBI'ye ilk kayıt olduklarında uzatılmış deneme süresinden faydalanabiliyorlar ve bir, altı veya on iki aylık MUBI üyeliklerinde %20 ek indirim kazanabiliyorlar.

MUBI ile Türkiye'de gösterilen filmlere örnekler;

İhtiyar Delikanlı - Oldboy - Chan-wook Park - 2003

Günah Şehri - Sin City - Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino - 2005

Başkalarının Hayatı - Das Leben der Anderen - Florian Henckel von Donnersmarck - 2006

Kan Dökülecek - There Will Be Blood - Paul Thomas Anderson - 2007

Paris'te Gece Yarısı - Midnight In Paris - Woody Allen - 2011

Son olarak MUBI'nin mobil uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ