Sea of Thieves inceleme - Haberler - indir.com

Sea of Thieves inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 13:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Tecrübeli oyun geliştiricisi olan Rare'in, yeni ve en çok ses getiren oyunu olarak karşımıza çıkan Sea Of Thieves, bazı sıkıntıları olmasına karşın oyuncularını memnun etmişe benziyor. Dağıtıcılığını Microsoft'un üstlendiği bu oyunun genel özellikllerini ve oyun kurgusunu sizler için derledik.  Edinilen bilgilere göre; oyunun çıkmasının ardından kullanıcılarını birçok yeniliğin beklediği ifade ediliyor. Oyun geliştiricisi tarafından aktarılan bilgilere göre; oyunun sürekli gelişim göstermesi ve güncelleştirmeler çıkışının ardından gecikmeden gelebilir.

Gelelim oyunun diğer özelliklerine; oyunu ilk oynamaya başladığınız andan sonuna kadar iskeletler ile mücadele içerisinde olmak zorundasınız. Sürekli mücadele dolu olan oyunda genel olarak kısa hikâyelerden oluşan kurgular işlenmiş. Oyunda bulunan geminizle sonu belli olmayan bir yola çıkıyorsunuz. Oyun içerisinde elde ettiğiniz ekipmanlarınızla gemide bir takım eğlenceli dakikaları geçirmek mümkün görünüyor.

Oyunun en önemli özelliği ise oyun içerisinde seçtiğiniz görevler. Oyun içerisinde kayıp hazine kazmak istiyorsanız Gold Hoarders görevini, güçlü iskeletlerle mücadele etmek istiyorsanız Order of Souls görevini, domuz ve tavuk yakalamak istiyorsanız Merchant Alliance görevini seçebilirsiniz. Oyuna tanımlanan bu üç görevi dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Oyunun geneline bakacak olursak hangi görevi üstlenirseniz üstlenin iskelet görseliyle hemen hemen her alanda karşılaşabiliyorsunuz. Oyun içerisinde iskeletlerden farklı olarak bazı köpek balıklarıyla ve yaratıklarla da mücadele ediyorsunuz. Oyun konusu genel anlamda çok kısıtlı gibi görünse de oyun geliştiricisinden gelen açıklamalara göre güncelleştirmelerle daha geniş konulara yelken açacağa benziyor.





PAYLAŞ