Scorp Android Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Scorp Android Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-03 09:20:44
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Dünyanın en samimi sosyal medyası Scorp'un Android uygulaması kullanıma sunuldu. Bugünden itibaren sadece iOS kullanıcıları değil artık Android kullanıcıları da Scorp'un eğlenceli dünyasına dahil olabilecekleri gibi fikirlerini paylaşabilecekler.

Son zamanlarda popüler bir platform haline gelen Scorp, Türk geliştiricilerin ellerinden çıkan bir platform olmasının yanı sıra, sahip olduğu farklı sosyal aktivite anlayışıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdilik 300 binden fazla kullanıcıya sahip olan Scorp, Android uygulamasıyla birlikte çok daha geniş kitleleri kendisine çekecek gibi görünüyor.

Scorp Android indir

7 Şubat 2015 tarihinde ilk defa App Store'dan indirmeye sunulan Scorp, kullanıcıların 15 saniyelik videolar yükleyerek herhangi bir konu hakkında görüşlerini belirtmelerini sağlıyor.

Platform üzerinden kullanıcılar magazin, spor, moda, giyim, kadın-erkek ve dünyadaki gelişmeler gibi pek çok konu hakkında aradıkları her sorunun cevabını bulabildikleri gibi bu konularla ilgili görüşlerini özgürce paylaşabiliyorlar.

Tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen Scorp uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ