Sanal Gerçeklikte Evlilik Teklifi Olur mu? - Haberler - indir.com

Sanal Gerçeklikte Evlilik Teklifi Olur mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-05 20:00:51
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Teklifi yapan oyun şirketi Valve'nin çalışanı olunca bal gibi de 'sanal gerçeklikte evlilik teklifi' edilebiliyor. Valve çalışanı Chandler Murch, kız arkadaşı Kelly Tortorice'a evlilik teklifini sanal gerçeklik yani VR destekli yaptı.

Peki; Chandler Murch sanal gerçeklikte evlilik teklifini nasıl gerçekleştirdi?

Merak edenler için olay şöyle gelişiyor. Herşeyden habersiz olan kız arkadaş Kelly Tortorice, Valve'ın Washington Bellevue'deki ofisinde sıradan bir gün geçirmektedir. Bir oyunun test aşamaları ile uğraşan Kelly, bir anda kendisine doğru gelen ve içinde tek taş yüzük olan bir kutu görür. Kutuyu alır ve kafasındaki VR gözlüğünü çıkarınca da 'sanal gerçeklikteki bu yüzüğün' aslında gerçek bir tek taş yüzük olduğunu görür.

Sürprizi yapan Chandler Murch ise kız arkadaşının yüzüğü almasıyla birlikte diz çökerek evlilik teklifini yapar. Bu durum karşısında hayli etkilenen Kelly 'evet' der.

Günümüzde su altında, paraşütle atlarken ya da büyük bir AVM'de pek çok defa ilginç evlilik tekliflerini görmüştük ama sanal gerçeklikle yapılan evlilik teklifi ilk defa oluyor. Bu durum ilginç evlilik tekliflerinde beklentiyi bir tık daha yükseltmiş durumda.





PAYLAŞ