Samsung'un Yeni Notebook 7 Spin 2018 Tanıtım Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Notebook 7 Spin 2018 Tanıtım Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 19:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung'un geçtiğimiz hafta sonu tantılan yeni Notebook 7 Spin 2018 modeli için yeni bir özellik videosu yayınlandı. Samsung'un bu yeni Notebook 7 Spin modeli iki hafta önce CES 2018 etkinliği kapsamında tanıtılmıştı. Bu yeni cihaz orta seviye özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacakken Samsung tarafından cihazın daha iyi tanınabilmesi adına kısa bir özellik turu videosu paylaşıldı. Samsung'un bu yeni Notebook 7 Spin modeli 360 derece dönebilen bir ekrana sahip durumda. Dilerseniz dizüstü dilersenizde tablet olarak kullanabileceksiniz.

Note 7 Spin 2018 modelinde 13.3 inç büyüklüğe sahip bir ekran ve 10 parmak dokunmatik desteğine sahip bir panel görüyoruz. Ayrıca model gövdenin yan tarafında parmak izi konumlandırılmış bir şekilde geliyor. Cihazda 8.nesil 4 çekirdekli mimariye sahip i5 işlemcisi yer alıyor ve uzun bir pil ömrü sunması hedefleniyor. Aydınlatmalı klavyeye sahip olan cihazda rahat yazı yazma yapısı bulunuyor.

Bu yeni dizüstü bilgisayar modeli ile video düzenleme ve çeşitli birçok internet gezintisi işlerinizi halledebilirsiniz. Notebook 7 Spin 2018 modelinde akıllı telefonlarda gördüğümüz güvenli klasör adlı özelliğide görüyoruz. Cihaza dair yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ